"Я люблю тринькати. Інколи навіть шкодую": українська комікеса Тетяна Песик розповіла, на що витрачає гроші

Знаменитості
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Тетяна Песик зізналася, на що ніколи не шкодує грошей
Комікеса Тетяна Песик. Фото: пресслужба Нового каналу

За що ж готова платити чималі суми молода талановита зірка?

У перервах між зйомками “єПитання”, 3 сезон якого стартує уже 26 серпня о 20:00 на Новому каналі, комікеса Тетяна Песик розповіла, чи любить витрачати гроші і за що саме готова платити чимало. Ексклюзивні деталі дізнавайтеся прямо зараз на Hochu.ua!

Раціональний шопінг – це спосіб не лише забезпечити себе важливими речами, а й покращити настрій. Різноманітні дослідження свідчать, що під час покупок сповільнюється серцебиття, зменшується тривожність і відчувається радість. Головне – робити все помірковано. Комікеса Тетяна Песик розповіла про покупки, які дарують їй гарний настрій.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video
Я люблю тринькати, але в мене таке трапляється періодами. Якщо є гроші, обожнюю купувати всілякі штучки для дому. Приміром, чашка чи таця можуть дати мені безліч позитивних емоцій, – каже Тетяна Песик. – Також завжди готова платити за різні баночки хорошої якісної косметики. А ще люблю мандрувати! І під час подорожей ніколи не шкодую грошей.

Однак іноді вона, звісно ж, не втримується від імпульсивних витрат. Про такі покупки дівчина потім часто шкодує:

Можу придбати щось з одягу, а потім думати, навіщо 😅. Інколи навіть шкодую про покупку. Не люблю, коли в мене речі лежать просто так. Я - за функціонал, тому завжди хочу, щоб ці речі використовувались,
- говорить Тетяна Песик.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали, чому шопінг робить людей щасливими. Дізнавайтеся прямо зараз, що ж такого приховує банальна купівля речей з точки зору психології 😏