Ярослава Магучіх зізналася, куди витратить призові гроші, отримані за золото на Олімпіаді 2024

Знаменитості
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Ярослава Магучіх взяла золото на Олімпіаді 2024
Ярослава Магучіх. Фото: instagram.com/rosya_dp

Відома українська спортсменка зізналася, що вирішила пожертвувати частину грошей на ЗСУ

Відома українська спортсменка Ярослава Магучіх стала зіркою Олімпійських Ігор 2024 не тільки через відпочинок у спальному мішку посеред стадіону, а й отриманою золотою медаллю за стрибки у висоту. А от куди вона планує витратити зароблені на Олімпіаді гроші — дізнавайтеся на Хочу!

У себе в Instagram Ярослава Магучіх прокоментувала власну перемогу на Олімпійських Іграх 2024. Легкоатлетка зазначила, що своєю перемогою вона завдячує не тільки професійним спортсменам, які готували її до змагань, а й Збройним силам України, які щоденно виборюють право українців на існування.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Тому частину з зароблених коштів на Олімпіаді вона вирішила спрямувати на потреби ЗСУ, а також на психологічну підтримку. Ще частину вона віддасть на допомогу притулкам, де доглядають за тваринами, яких евакуювали з окупованих територій. Ну а решту вона розподілить між своєю командою, яка допомагала їй досягати мети та врешті решт отримати золото на Олімпіаді.

Гроші — ніщо порівняно з тим, що ми пройшли з командою. І ніщо порівняно з тим, скільки для нас робить ЗСУ та волонтери, щоб ми жили в незалежній та вільній країні. І якщо я можу використати їх таким чином — я це зроблю,
— зазначила Ярослава Магучіх.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно Ярослава Магучіх встановила світовий рекорд… Але, виявилося, що її тренерка не радила цього робити.