Женя Таллер зізнався, що має проблеми з прийняттям себе: "У мене завжди є з цим труднощі"

Знаменитості
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Женя Таллер, фото
Фото: пресслужба

Ведучий та блогер Женя Таллер поміркував на важливу тему, щодо прийняття себе в будь-якому віці

Нещодавно ми відзначали День молоді. Це свято вплинуло й на 35-річного Євгена Таллера — ведучого шоу "Неймовірні дуети" премʼєра якого відбудеться 21 серпня о 20:00 на Новому каналі. Артист зізнався, що хоч і вважає себе молодим, та приймати себе цілком не вміє.

ірка Нового каналу Євген Таллер впевнений, що вік — це лише цифра. То що ж таке молодість для ведучого? І коли вона закінчується? Ось, що він думає:

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video
Я асоціюю себе з молоддю, тому складно міркувати на тему "Якби я був молодим". Моя молодість триває. Та й взагалі вважаю, що кордону, де вона закінчується, просто не існує! Бо вік — це лише цифри в паспорті та навіяні сучасним світом умовності. А молодість — твій внутрішній стан. Мене не дивує те, що майже кожен прагне мати молодший вигляд. Усі підтримують зовнішність тим шляхом, який найбільше до вподоби. Якщо глянути на Джареда Лето (американського актора та співака, якому в грудні виповниться 53 роки, — прим. ред.), виникають думки, що він продав душу дияволу за вічну молодість. Але в нього абсолютно зрозумілі причини: майже все життя займається спортом, не має шкідливих звичок. Хтось підтримує молодість за допомогою сучасної медицини. Тож тут питання вибору.

Жені поки що не вдалося прийти до прийняття себе в будь-якому віці. Однак він продовжує працювати над собою.

У мене завжди виникають із цим проблеми. Але прийняття себе, як і впевненість у собі, приходить з часом завдяки внутрішньому пропрацюванню, оточенню, зовнішнім чинникам та проєктам, якими займаюся. Не можу сказати, що вже весь суперпропрацьований і приймаю себе в будь-якому вигляді. Я не з тієї категорії людей, яким для щастя не потрібно нічого, окрім ганчірки, в яку можна закутатися. Хтось може сказати, що так не має бути, то супер. Вони обрали інший шлях. І взагалі, в сучасному світі багато побічних ефектів, але є глобальна перевага: люди роблять те, що робить їх щасливими. І це класно, адже є свобода вибору для кожного,
— відверто зізнався ведучий.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що на початку своєї кар’єри Євген Таллер працював офіціантом. А через кілька років цей чоловік вже увійшов до рейтингу Forbes. Більше цікавих фактів про нього читайте в цьому матеріалі!