Українського борця Жана Беленюка обікрали у Парижі прямо на Олімпійських іграх 2024

Знаменитості
508
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Жан Беленюк на Олімпіаді 2024
Жан Беленюк. Фото instagram.com/zhanbeleniuk

Жан Беленюк показав, що саме у нього викрали та розповів про інші інциденти на Олімпіаді 2024

Український борець та народний депутат Жан Беленюк, який цього року завоював бронзову медаль на Олімпійських іграх у Парижі, заявив, що став жертвою крадіїв. Більше деталей дізнавайтеся на Хочу!

Про інцидент спортсмен розповів на своїй сторінці в Instagram. Виявилося, що під час змагань у Парижі у Беленюка викрали годинник.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Хоча борець не розголошував вартість вкраденого аксесуару, він зазначив, що не був єдиним, кого спіткала подібна неприємність. За його словами, також постраждали й інші спортсмени, у яких зникли гроші та особисті речі.

Беленюк припустив, що за крадіжкою можуть стояти прибиральники з олімпійського містечка, які, ймовірно, здійснили злочин ближче до кінця змагань, коли спортсмени вже готувалися залишати Олімпійське містечко. Це могло бути зроблено з розрахунком, що вкрадене буде важко знайти через обмежений час.

Жан Беленюк став жертвою крадіїв на Олімпіаді 2024
Жан Беленюк. Фото instagram.com/zhanbeleniuk

Як Жан Беленюк виступив на Олімпійських Іграх 2024

8 серпня Жан Беленюк виграв бронзу у греко-римській боротьбі, здолавши польського суперника Аркадіуша Кулинича. Після перемоги борець станцював гопак і символічно зняв взуття. Таким чином Жан Беленюк оголосив про завершення своєї спортивної кар’єри.

Жан Беленюк завершив спортивну карʼєру
Жан Беленюк. Фото instagram.com/zhanbeleniuk
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що "Довга Доба" Алана Бадоєва зворушила міжнародну спільноту на Олімпійських Іграх-2024. Глядачі зустріли стрічку бурхливими оплесками, а після показу — не змогли стримати сліз.