Якщо у вас є можливість врятувати тварину - врятуйте: Ярослава Магучіх вразила сумою від призових, яку відправила для порятунку тварин

Знаменитості
933
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Ярослава Магучіх розповіла, наскільки важливо допомагати зоозахисним організаціям
Фото: Getty images

Легкоатлетка зізналася, що вона сама має безпородистого кота

Відома українська легкоатлетка, олімпійська чемпіонка та світова рекордсменка зі стрибків у висоту Ярослава Магучіх, яка зізналася, куди витратить призові гроші, отримані за золото на Олімпіаді 2024, потішила фоловерів своєю благою ініціативою. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, Магучіх вирішила передати частину з призових за олімпійське золото на підтримку українських зоозахисних організацій та притулків. Відомо, що сума ця становить 1 млн грн.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Ярослава заявляє, що українським притулкам сьогодні дуже потрібна допомога. Про допомогу Ярослави розповіла команда UAnimals розповіла на своїй сторінці в Instagram.

Зараз в Україні дуже багато безпритульних тварин, і притулкам потрібна підтримка, щоб подбати про кожного. Крім фінансової й волонтерської підтримки, ви можете брати тварин із перевірених притулків у свої сім'ї, незалежно від породи. Мій кіт теж із притулку і теж безпородистий, але він найкращий у світі й мій улюблений стрибун. Якщо у вас є можливість врятувати тварину – врятуйте,
- заявила олімпійська чемпіонка.

Очільниця комунікаційного відділу UAnimals Людмила Смоляр від щирого серця висловила вдячність Ярославі за те, що вона підтримала тварин. Жінка також окремо подякувала чемпіонці за готовність говорити про цю проблему.

Ми вдячні Ярославі за добрий вчинок – завдяки йому тисячі тварин отримають ліки, їжу, власне тепле місце для сну. Поруч із тим вдячні за готовність говорити про захист тварин і привертати увагу великої аудиторії до цього питання. Мріємо, що одного дня допомога тваринам стане звичною й буденною справою в українському суспільстві, і саме такі потужні голоси, як голос Ярослави Магучіх, наближають цю мить,
- резюмувала Смоляр.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Ярослава Магучіх повернулася в Україну, однак її наречений дещо дивно зустрів її. Користувачі Мережі обурені, що хлопець пішов зустрічати власну маму, а не кохану.