Ярослава Магучіх задонатила "Азову" частину призових грошей з Олімпіади 2024: про яку суму йдеться

Знаменитості
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Ярослава Магучіх передала 500 тисяч на потреби Азов
Ярослава Магучіх. Фото: Getty Images

Керівниця патронатної служби полку "Азов" розповіла, як отримала значну суму від Олімпійської чемпіонки

Українська легкоатлетка та золота призерка Олімпійських Ігор 2024 Ярослава Магучіх, яка здивувала відпочинком прямо на стадіоні, виконала свою обіцянку щодо підтримки Збройних сил України. Скільки зірка спорту задонатила на допомогу бійцям полку “Азов” — розповідаємо нижче!

Спортсменка вже спрямувала частину свого виграшу на допомогу патронатній службі батальйону “Азов”. Як повідомила керівниця служби Олена Толкачова, Ярослава передала на потреби військових 500 тисяч гривень.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Ці кошти будуть використані на лікування поранених воїнів. Олена також додала фото з підтвердженням цієї благодійної акції.

Мене приємно вразило, коли просто ввечері я отримала повідомлення про донат у розмірі 500 тисяч від української олімпійської спортсменки Ярослави Магучіх.
Хочу подякувати від імені команди Янголів Азову, важкопоранених бійців та їхніх родин.
Ці кошти ми спрямували на оплату лікування військових з важкими нейротравмами та черепно-мозковими травмами, які перебувають у реабілітаційному центрі,
— зазначила Олена Толкачова.
Олімпійська чемпіонка Ярослава Магучіх передала 500 тисяч на допомогу Азову
Ярослава Магучіх задонатила “Азову”. Фото: скриншот
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Варто зазначити, що раніше Ярослава Магучіх пожертвувала мільйон гривень на захист довкілля та підтримку притулків для тварин в Україні. Таку суму спортсменка передала на забезпечення тварин, яких евакуювали з окупованих територій.