"Однієї любові недостатньо": Олена Зеленська розповіла, як змінилися її стосунки з чоловіком під час війни

Знаменитості
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Які зараз стосунки у Зеленських
Володимир та Олена Зеленські. Фото: instagram.com/olenazelenska_official

Перша леді зізналася, як війна повпливала на їхні з президентом почуття

Чимало українських пар зіштовхнулися з проблемами в стосунках з початком повномасштабної війни, але водночас є й чимало тих, хто навпаки тільки зблизився та почав ще більше цінувати другу половинку. А от як цей складний етап відобразився на Володимирі Зеленському та його стосунках з дружиною Оленою, яку намагалися підставити пропагандисти, дізнавайтеся на Хочу!

Олена Зеленська не приховує, що за два з половиною роки війни її стосунки з чоловіком помітно змінилися. І хоча президенту та першій леді довелося зіштовхнутися з чималою кількістю труднощів, через які вони почали набагато рідше бачитися з дітьми, це тільки зблизило пару.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

В інтервʼю британському виданню Daily Mail Олена Зеленська зізналася, що за час війни вона сильно зблизилася з чоловіком. Адже у цей важкий час вони проявили велику підтримку одне до одного.

Я думаю, що ми стали ближчими й більш пов'язаними, тому що ми підтримували один одного так, як ми на це сподівалися. Я думаю, що не підвела його, і він ніколи не підводить мене. Ми бачимося не так часто, як хотілося б, тому кожна зустріч — це радість. Ми ніколи не втомлюємося один від одного, ніколи не набридаємо один одному. І це робить сім'ю сильнішою,
— розповіла Олена Зеленська.
Олена Зеленська висловилася про стосунки з чоловіком
Володимир та Олена Зеленські. Фото: Getty Images
Це не нормальне життя для будь-якої людини, яка живе в країні, що перебуває у стані війни. Це постійний психологічний тягар і тиск. Я сподіваюся, що коли цей тиск зменшиться, з нашою перемогою, ми зможемо залишатися розсудливими й з нами все буде добре. Але зараз я думаю, що ми емоційно близькі, як ніколи. І ми дуже добре розуміємо один одного. Насправді це дуже важливо, коли ти вмієш поважати своїх близьких. Я впевнена, що однієї любові недостатньо. І я щаслива, що можу поважати свого чоловіка, тому що було б дуже важко залишатися з ним, навіть при величезному коханні, якби я не вірила в його чесність,
— додала перша леді.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Олена Зеленська зізнавалася, чи часто свариться з чоловіком, який майже не бачить родину. Перша леді України розповіла про зміни в особистому житті та стосунках з Володимиром Зеленським.