"Це буде знак – усе, перемога настала": Олена Зеленська розповіла, на що готова після перемоги України у війні

Знаменитості
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Олена Зеленська розповіла, чи подобається їй захоплення Володимира Зеленського
Фото: zelenskyy_official / Instagram

У своєму інтерв'ю Зеленська зізналася, що не любить деякі захоплення чоловіка - Президента України Володимира Зеленського

Дружина шостого Президента України Володимира Зеленського - Олена Зеленська, яка зізналася, що війна сильно підкосила її, прокоментувала у своєму інтерв’ю одне із захоплень коханого чоловіка та лідера країна.

Олена Володимирівна нещодавно дала інтерв’ю лорду Майклу Ешкрофту для британської медіаплатформи Daily Mail і The Mail on Sunday. У розмові вона зізналася, що не любить деякі захоплення чоловіка.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Зокрема. у неї запитали про фанатизм Зеленського від риболовлі та про те, як він колись говорив, що хотів би порибалити після закінчення війни. Перша леді висловилася стосовно такого захоплення і мети чоловіка.

Колись ваш чоловік на запитання журналіста, чого він найбільше чекає, коли закінчиться війна, відповів, що хоче зловити коропа на Дніпрі. А що особисто ви найбільше хочете зробити, коли війна закінчиться і, сподіваюся, Україна переможе агресорів?
- поцікавився у Зеленської Ешкрофт.
Це цікаво дуже про коропа. Значить, відповім так. Я ненавиджу чистити рибу. Ну от просто ненавиджу. Я ніколи цього не роблю за власною волею. У нас у родині мій тато – він дуже любить риболовлю. Але заведено було здавна, що хто любить ловити, той має любити й чистити, а потім і смажити цю рибу. Тому що, якщо в тебе таке хобі, – будь ласка,
– сказала перша леді України.

За словами Олени, попри все, вона буде чистити та готувати того коропа, якого зловить український президент. Зеленська резюмувала, що цей знак означатиме, що Україна перемогла у війні.

Коли Володимир спіймає того свого коропа на Дніпрі, я обіцяю почистити, приготувати його, тому що це буде знак – усе, перемога настала. А поки що буду думати рецепти, що з нього зробити,
- резюмувала Олена Зеленська.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Олена Зеленська розповіла, як змінилися її стосунки з чоловіком під час війни. Перша леді розповіла, як війна повпливала над почуття подружжя.