Не змогла вступити до театральної академії та поголила голову заради ролі: цікаві факти про Олівію Кук — зірку серіалу "Дім дракона"

Знаменитості
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Олівія Кук, її біографія та особисте життя
Від мрій про балет до акторського успіху — незвичайний шлях Олівії Кук. Фото: скриншот з серіалу "Дім дракона"

Дізнайтесь, як амбітна дівчина з Олдема підкорила світ кіно

Олівія Кук — англійська актриса, яка здобула популярність завдяки своїм ролям у кіно та на телебаченні. Зокрема велику популярність їй приніс серіал "Дім дракона". Цікаві факти про зірку читайте в нашому матеріалі.

10 цікавих фактів з біографії Олівії Кук

Олівія Кук, фото
Історія зіркового шляху Олівії Кук. Фото: instagram.com/livkatecooke/
Related video

Олівія Кейт Кук народилася 27 грудня 1993 року в місті Олдгем, Великий Манчестер, Англія. Вік — 30 років. Знак Зодіаку — Козоріг. Зріст — 1,66 см.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Її батьки розлучилися, коли вона була ще дитиною. Майбутню актрису виховувала мати разом з молодшою сестрою.

Олівія Кук займалася балетом і гімнастикою. Але любов до акторства перемогла, тож дівчина почала робити перші кроки в цій сфері. Вона подавала документи до Королівської академії драматичного мистецтва в Лондоні, але її не прийняли.

Олівія Кук і її біографія, фото
Чому Олівія Кук вирішила поголити голову. Фото: instagram.com/livkatecooke/

Попри невеликі труднощі, Олівія Кук все ж змогла пробитись на сцену. Вже у 14 років вона підписала свій перший контракт з акторським агентом із Манчестера. Він не обіцяв їй ролі в голлівудських фільмах, але допоміг отримати роботу в рекламі.

Заради однієї з ролей Олівія Кук поголила голову. У фільмі "Я, Ерл і дівчина, що помирає" Олівія зіграла Рейчел, яка хворіє на лейкемію. Вона могла б грати у перуці, але вирішила, що для більшої правдивості потрібно зважитися на цей крок.

Першою великою роллю дівчини стала участь в серіалі "Відключка". А ось всесвітню популярність їй приніс серіал "Дім дракона". Фільмографія Олівії Кук налічує також такі картини, як "Повільні коні", "Маленька рибка", "Першому гравцю приготуватися", "Сигнал", "Мотель Бейтсів".

Олівія Кук в фільмі Першому гравцю приготуватися, фото
Фільм "Першому гравцю приготуватися". Фото: скриншот
Олівія Кук в серіалі Мотель Бейтсів, фото
Фільмографія Олівії Кук. Фото: скриншот
Олівія Кук в серіалі Дім дракона, фото
Найкращі ролі Олівії Кук. Фото: скриншот

Олівії Кук найважче даються сцени, де треба проявляти агресію. Наприклад, їй важко завдавати ударів партнерам по кадру. Одним з таких випробувань стала сцена "Дім дракона", де її героїня, Алісента Гайтауер, б'є свого сина.

Цікаво, що після виходу "Дім дракона" в Олівії Кук почалася депресія. Вона не прагнула зробити свою героїню злим персонажем, але після виходу серіалу багато глядачів почали сприймати її героїню негативно й спрямовували свій гнів на саму актрису.

Олівія Кук вже довгий час залишається небагатослівною щодо свого особистого життя. Відомо, що в неї були стосунки з колегами Беном Гарді, Крістофером Ебботтом та Алексом Ро. Зараз актрисі приписують роман з Меттом Смітом, однак чи є в неї насправді почуття до нього, або інший хлопець — невідомо.

Олівія Кук і її хлопець Крістофер Ебботт, фото
Колишній коханий Олівії Кук. Фото: Getty Images
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також не пропустіть цікаві факти про Метта Сміта — зірку серіалу "Дім дракона". На його рахунку дуже багато знакових ролей.