"Брехав своїм батькам п'ять років": зірковий перукар Михайло Прус пригадав реакцію рідних людей на його камінг-аут

Знаменитості
585
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Михайло Прус розповів, як на його камінг-аут відреагували батьки
Фото: instagram.com/purpruss

Чоловік зізнався, що його мама не одобрювала його публічний камінг-аут

Популярний український перукар Михайло Прус, який допомагає створювати яскраві іміджі таким зіркам як Леся Нікітюк, Надя Дорофєєва, Джамала та багатьом іншим приголомшив фоловерів своїм камінг-аутом. Подробиці - в нашому матеріалі.

Окрім того, Прус розповів як на його зізнання відреагував батько-військовий. Про це він поділився на подкасті блогерки Аніти Соловей.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Отож, Михайло розсекретив, що вже п'ять років перебуває у стосунках. Всі ці роки він приховував правду від батьків, які були переконані що їхній син живе один.

Я вже п'ять років в стосунках. І єдине, про що я брехав своїм батьками п'ять років, це те, що я живу один і що в мене немає стосункі. Зараз мій тато не в Києві. Він захищає нашу країну. Мама зараз в Києві. Тому я прийшов до мами й ми починаємо,
- розповідає чоловік.

Чоловік розповів, що його мама спочатку не зрозуміла до чого він розпочинає з нею таку розмову. Вона перебивала його, захоплено ділячись деталями свого тренування. Проте, Прус вирішив заявити, що його позиція стійка і він зробить камінг-аут.

Я кажу: "Тобі не сподобається це інтерв'ю". Вона така: "Тільки мені?" Я кажу: "Так, тобі також". Вона каже: "Це те, про що я думаю?" Я кажу, що так. Як у фільмах: ми сидимо на кухні, вона дістає сигарету і повільно закурює. І мовчить. Мовчить, мовчить, мовчить [і каже]: "Онуків, значить, у мене не буде?
- розповів перукар.
Вони (батьки) ще п'ять років тому почали це проговорювати. І вони казали, що я їх дитина, вони не відмовляються, що такий саме я є. Але це було дуже складно. Якось мені мамі це було легше розказати, ніж батькові, тому що батько з села. Оточення саме таке, зовсім інше виховання, тобто зовсім інше оточення. Я чекав, коли тато щось напише, або коли зателефонує, і в цей день ввечері пише: "Мішо, мама мені все розказала", каже, все нормально,
- пригадав Михайло.

Чоловік зізнався, що його мама не одобрювала його публічний камінг-аут. Відтак, Михайлові довелося переконувати найріднішу людину в тому, що це для його надважлива річ.

Моя мама була проти того, щоб я з'являвся саме в цьому інтерв'ю і взагалі десь публічно заявляв про свою орієнтацію. Але після того, як я пояснив саме те, що величезна кількість дітей втрачає гарний зв'язок зі своїми батьками після того, як вони роблять камінг-аут, що батьки взагалі не сприймають це і перестають спілкуватися з дітьми, після цього, звичайно, вже зрозуміла важливість цього інтерв'ю,
- розповів зірковий перукар.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Олена Мозгова висловилася про камінг-аут своєї старшої доньки. Зіркова мама порадила найріднішій людині не звертати увагу на хейтерів.