"Йому ніхто нічого не дарує": Олександр Усик зізнався, чому вирішив подарувати свій пояс президенту Зеленському (ВІДЕО)

Знаменитості
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Олександр Усик заявив, що Володимиру Олександровичу ніхто нічого не дарує
Фото: ЕРА

Боксер назвав очільника країни бійцем

Абсолютний чемпіон світу з боксу у надважкій вазі за версіями WBA, WBO, WBC та IBO Олександр Усик, який успішно проекземенував американського актора Лієва Шрайбера на знання української мови розповів, чому вирішив подарувати українському президенту Володимиру Зеленському один із своїх поясів чемпіона. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, нещодавно Олександр подарував Зеленському свій пояс чемпіона WBC. Він віддав його Володимиру Олександровичу на певний період часу. Зокрема, поки не прийде час його захищати.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Про те, чому він так зробив Олександр розповів у коментарі TikTok-блогерці Оксані Гнатишин. Зокрема, Усик зазначив що українському президенту ніхто нічого не дарує, а лише бере в нього. Отож, він вирішив змінити це.

Подарував йому пояс. Він спортсменам там два-три дні дарував подарунки, а йому ніхто нічого не дарує. Він тільки все дає, а йому ніхто нічого не дає, тільки беруть. Я вирішив зробити ось так. Він боєць у нас, тому хай пояс буде у президента,
- резюмував чемпіон світу з боксу.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як дружина боксера-чемпіона Олександра Усика замилувала його світлинами з шестимісячною донькою Марією максимально чуттєвим на родинних знімках.