Працювала посудомийницею: цікаві факти про Міллі Алкок — зірку серіалу "Дім Дракона"

Знаменитості
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Міллі Алкок, фото
Як Міллі Алкок завоювала Голлівуд. Фото: HBO

Міллі всього 24 роки, але їй уже передрікають велике майбутнє

Міллі Алкок — нове ім'я у світовому кінематографі. Молода актриса стала відома завдяки участі в серіалі "Дім Дракона", а зараз почала підкорювати всесвіт DC. Ми зібрали цікаві факти про Міллі Алкок. Читайте!

10 цікавих фактів з біографії Міллі Алкок

Біографія Міллі Алкок
Актриса Міллі Алкок. Фото: instagram.com/millyalcock/
Related video

Міллі Алкок народилася 11 квітня 2000 року в Сіднеї, Австралія. Вік — 24 роки. Знак Зодіаку — Овен. 

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Батьки Міллі Алкок розлучились, тож її разом з двома молодшими братами виховувала мама. Родина дівчини не мала жодного зв’язку з шоубізнесом, але вона мріяла стати актрисою.

Дитинство та батьки Міллі Алкок
Міллі Алкок в дитинстві. Фото: instagram.com/millyalcock/

Свій шлях до акторства Міллі Алкок почала ще в школі. Вона зіграла головну роль у рок-н-рольній версії "Червоної Шапочки". 

В 13 років вона самостійно зв’язалася з акторською агенцією й згодом Міллі почала зніматися в невеликих австралійських телесеріалах.

Міллі Алкок працювала на кухні перед тим, як стати відомою
Історія успіху молодої актриси Міллі Алкок. Фото: instagram.com/millyalcock/

У 2019 році вона зіграла свою першу значну роль в серіалі "Вертикаль", де втілила образ підлітка Мег, яка втекла з дому. Для цієї ролі Міллі довелося покинути школу, про що вона не шкодує, вважаючи, що цей досвід був ціннішим за шкільну освіту.

До 19 років Міллі Алкок вже мала досвід зйомок у кількох австралійських серіалах, таких як "Дженет Кінг", "Місце, яке можна назвати домом", "Сезон бойових дій", "Пайн Геп", "Лес Нортон", "Похмуре", "Розрахунок". Вона навіть отримала нагороду Гільдії кастингів Австралії як "Висхідна зірка". 

Фільми Міллі Алкок, фото
Найкращі ролі Міллі Алкок. Фото: HBO
Фільмографія Міллі Алкок, фото
Міллі Алкок в серіалі "Дім Дракона". Фото: HBO

У 2022 році на екрани вийшов серіал "Дім Дракона", де Міллі Алкок отримала головну роль. Вона зіграла молоду принцесу Раеніру Таргарієн, яка принесла їй всесвітню славу.

За кілька років до того, як здобути світову славу завдяки ролі в серіалі "Дім Дракона", Міллі жила на горищі в будинку матері й працювала посудомийкою, щоб зводити кінці з кінцями.

Міллі Алкок в ролі Супердівчини
Міллі Алкок зіграє Супердівчину. Фото: comicbookmovie.com

На горизонті кар'єри Міллі Алкок видніється ще один гучний тріумф. Відомо, що вона зіграє головну роль у повнометражній стрічці "Супердівчина: Жінка завтрашнього дня" й стане зіркою DC.

Особисте життя Міллі Алкок цікавить багатьох шанувальників, однак його дівчина тримає в таємниці. Чи є в неї хлопець зараз — невідомо.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також не пропустіть цікаві факти про Олівію Кук — зірку серіалу "Дім дракона". Вона свого часу не змогла вступити до театральної академії та поголила голову заради ролі.