Український актор-військовослужбовець вийшов на зв'язок після серйозної травми та розповів про свій стан здоров'я

Знаменитості
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Андрій Валенський відновлюється після поранення, отриманого на війні
Фото: Інстаграм Андрія Валенського

Артист також подякував всім за підтримку

Популярний вітчизняний актор театру та кіно Андрій Валенський, який відправився на передову для захисту Україну та на жаль отримав поранення, розповів про своє самопочуття. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, захисник вийшов на зв’язок через свій Instagram. Варто зауважити, що в нього були дуже серйозні травми. Зокрема, мова йде про контузію, опіки правої руки, роздроблість правого стегна, черепно-мозкова травма, зламаний ніс, перелом лівої руки, а також розбите обличчя.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Отож, Андрій повідомив, що він наразі перебуває на плановій реабілітації у Львові. Артист подякував всім, хто відвідав та підтримав його.

Моє відновлення триває, я у файному місті Львові на плановій реабілітації. Я вже трохи залізний і неабияк загартований. Я дуже дякую вам всім за розголос моєї історії, за ваші донати, за ваші слова підтримки, на них і тримаюсь! Дякую всім тим, хто відвідував мене, з вашою допомогою я відновлююсь з надшвидкістю. Я ще деякий час у Львові, тому буду радий, якщо знайдете змогу відвідати мене. Дякую всім і скорішої нам всім перемоги
- залишив підпис артист, який попри все не втрачає оптимізму.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Віктор Розовий, який отримав поранення на фронті, зворушив кадром з лікарні. Наразі чоловік проходить складний процес реабілітації.