Зі світлом чи без? Олена Зеленська зізналася, чи підпадає її оселя під графіки відключень (ВІДЕО)

Знаменитості
1 590
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Графіки відключень світла - чи підпадає під них оселя Володимира та Олени Зеленських
Олена Зеленська. Фото: instagram.com/olenazelenska_official

Спойлер: світло вимикають, але працює генератор

Олена Зеленська, яка раніше привітала повітряним поцілунком популярного бізнесмена та філантропа, дала велике інтерв’ю. Під час розмови перша леді зізналась, чи страждає її родина від відключень світла, як решта українців.

Дружина українського президента Олена Зеленська поспілкувалась з ведучою телеканалу “Ми - Україна”. Зокрема вона розповіла про вимкнення світла в її оселі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Так, перша леді зауважила, що ми “живемо в одній енергосистемі”. А тому наявність світла в президентській оселі так само залежить від графіків відключень, як і в домівках інших українців.

Водночас додала, що цього року їй трішки легше, оскільки вдалося налагодити роботу генератора. Попри те, що він голосно працює, це рятує під час відключень світла.

Також пані Зеленська пригадала життя при свічках, коли рф вперше обстрілювала нашу енергосистему.

Були у нас з дітьми вечори романтичні. Навіть подобалося іноді. Вечеряли при свічках, книжки читали, грали в якісь настільні ігри, коли можна було, лягали спати раніше. Тому так, ми живемо всі в одних і тих самих реаліях. І тому нам всім дуже хочеться, щоб все змінилося знову на нормальне - на нормальне життя, нормальне відчуття життя. Щоб діти не боялися, що завтра їхнє життя знову зміниться якимось чином. Щоб вони спокійно розвивалися, ходили до школи, навчалися і вмикали світло, коли їм захочеться,
- сказала Олена Зеленська.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали про найскандальніші вбрання Олени Зеленської. Більше про це читайте у цьому матеріалі.