Сміливо! Журналістка прямо розповіла Олені Зеленській, як насправді до неї ставляться українки (ВІДЕО)

Знаменитості
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Олена Зеленська, фото
Перша леді Олена Зеленська. Фото: instagram.com/olenazelenska_official

Перша леді не очікувала почути такі слова

Олена Зеленська, яка нещодавно зізналася, чи є в її оселі світло під час відключень, потрапила в доволі незручну ситуацію. Журналістка, яка брала в неї інтерв'ю, вирішила розповісти, як в народі сприймають першу леді насправді. На цей коментар дружина президента відреагувала достойно.

Українська журналістка телеканалу "Ми — Україна" Олена Чабак поділилася з першою леді України Оленою Зеленською своїми спостереженнями щодо ставлення до неї українських жінок. Про це вона заявила прямо у вічі перші леді України.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Зокрема журналістка зауважила, що багато українок вважають Зеленську зразком для наслідування. Ось, що саме вона сказала:

Ви маєте знати, що ви надихаєте українських жінок. Вони дивляться на вас, і ваш приклад дає їм сили. Не забувайте про це, тому що ви для нас теж мотивація.

Схоже, що Олена Зеленська неочікувана почути цей комплімент. Перша леді трішки здивувалась, а потім гідно прокоментувала таку думку.

Це ще більше відповідальності тепер,
— заявила пані Зеленська.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що раніше ми розповідали, у скільки вам обійдеться вишиванка як у першої леді. Дізнайтесь, як багато Олена Зеленська витрачає на одяг.