"Клята війна вкрала це щастя в багатьох": Дмитро Кулеба розповів, як вперше за багато років сам забрав доньку зі школи

Знаменитості
543
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Дмитро Кулеба розповів, як забирав доньку зі школи
Фото: dmytro_kuleba / Instagram

Колишній міністр розповів, що усвідомив, що таке щастя

Колишній Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба, який після звільнення відправився на відпочинок на озеро, зачарував знімком своєї доньки Любові. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, у себе в Instagram колишній очільник МЗС розповсюдив пост, в якому показав доньку - школярку. Дмитро Іванович додав, що вперше за багато років забрав доньку зі школи.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Він зазначив, що не усвідомлював, що це і є щастя. Політик зауважив, що у такий складний час країна має робити все для того, аби батьки мали можливість повертатися до своїх дітей.

Цього понеділка сталося щось украй для мене незвичайне – уперше за багато років я забрав доньку зі школи і приготував їй обід. Усі наступні дні усвідомлював це щастя. Єдине, чого хочеш у такі хвилини – це щоб батьки завжди поверталися до своїх дітей і робили їх щасливими. Клята війна вкрала це щастя в багатьох. Маємо робити все, щоб таких крадіжок було менше,
- написав Кулеба.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Дмитро Кулеба зізнався, в якому вигляді не любить їсти сало. Політик розповів, що отримав у подарунок від тітки найвідоміший український продукт.