Трагічна загибель на фронті: музикант Пилип Стахов віддав життя за Україну

Знаменитості
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Пилип “Філ” Стахов загинув на фронті
Пилип “Філ” Стахов. Фото: Facebook

Музикант із Чернівців боронив Україну з самого початку повномасштабного російського вторгнення

На фронті загинув відомий музикант та громадський діяч Пилип Стахов з позивним “Філ”. Артист воював на найгарячіших точках Донбасу, а також брав участь у боях за визволення Київської області. Усі подробиці дізнавайтеся на Хочу!

Пилип “Філ” Стахов був бійцем буковинського підрозділу "Альбін", що входить до складу 12 бригади спеціального призначення "Азов". Захисник боронив українські землі в боях за Київську область, а згодом воював на Ізюмському напрямку. Окрім того Стахов був учасником боїв у найгарячіших точках Донецької області.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Сумну звістку про загибель Пилипа Стахова повідомили на сторінці Чернівецької обласної ради. Відомо, що у захисника України залишилися дружина та маленький син.

Боронячи Україну від російських окупантів, загинув чернівецький громадський діяч Пилип Стахов. Вічна пам'ять і слава захисникові…Щирі співчуття рідним…
— йдеться у повідомленні.
Пилип “Філ” Стахов загинув на фронті
Пилип “Філ” Стахов. Фото: facebook.com/oblrada.cv.ua
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно Віктор Розовий повідомив про загибель побратима на фронті. Колишній військовослужбовець показав фото із загиблим захисником та чуттєво звернувся до покійного товариша.