Олександра Усика затримали у Польщі: стало відомо, чому боксера не пустили на борт літака

Знаменитості
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Олександр Усик - затримання у Польщі - що відомо
Олександр Усик. Фото: facebook.com/Alexanderusyk

Зʼявилися перші подробиці затримання Олександра Усика у польському аеропорту

Днями Олександр Усик був затриманий в аеропорту Кракова разом зі своїм тренером Сергієм Лапіним. Непереможний професійний боксер вже прокоментував інцидент, але так і не розповів що стало його причиною. Проте в Мережі вже зʼявилися перші подробиці.

Інцидент стався через ймовірний "непридатний стан для польоту", за який екіпаж авіакомпанії відмовив спортсмену та його команді в посадці на рейс. Про це повідомило польське видання Przeglad Sportowy.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

За попередньою інформацією, Усик приїхав автомобілем з Києва до Кракова, звідки мав вилетіти до Валенсії на тренувальний збір перед запланованим на 21 грудня 2024 року поєдинком-реваншем із Тайсоном Ф'юрі. Однак непередбачена ситуація в аеропорту затримала плани спортсмена.

Як повідомила менеджерка Олександра Усика Олександра Красюка, правоохоронці аеропорту втрутилися після того, як виникла суперечка через відмову допустити на борт тренера Лапіна. Усик, намагаючись захистити свого товариша, відмовився летіти без нього.

Американське спортивне видання ESPN також додає, що представник авіакомпанії послався на фізичний стан Усика та його тренера, стверджуючи, що вони перебувають у надто виснаженому стані для безпечного польоту. Сам Усик запевняв, що вся команда просто стомлена після довгої дороги, але через мовний бар'єр ситуація не була вирішена, що призвело до їх затримання.

Олександр Усик був затриманий у Польщі - що усі подробиці
Олександр Усик. Фото: facebook.com/Alexanderusyk
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Олександр Усик зізнався, чому вирішив подарувати свій пояс президенту Зеленському. Та варто зазначити, що пояс чемпіона WBC перебуватиме у Володимира Олександровича доки боксеру не прийде час його захищати.