Зірка підліткових серіалів, яка пережила домашнє насилля: цікаві факти про актрису Дженнет Маккарді

Знаменитості
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Дженнет Маккарді, фото
Актриса Дженнет Маккарді. Фото: instagram.com/jennettemccurdy

Дізнайтесь більше про колишню подругу Аріани Гранде

Дженнет Маккарді — американська акторка, співачка та письменниця, яка здобула світову популярність завдяки ролі Сем Пакетт у популярному серіалі "АйКарлі" Ця роль стала переломним моментом у її кар'єрі, відкривши шлях до визнання та нагород. Проте за фасадом успішної акторки приховувалася непроста історія особистих проблем, пов'язаних зі складними стосунками з матір'ю, боротьбою з харчовими розладами та психологічними труднощами. Цікаві факти про актрису ви можете прочитати далі в нашому матеріалі!

10 цікавих фактів з біографії Дженнет Маккарді

Скільки років Дженнет Маккарді
Біографія Дженнет Маккарді. Фото: instagram.com/jennettemccurdy
Related video

Дженнет Маккарді народилась 26 червня 1992 року в Лонг-Бічі. Вік — 32 роки. Знак Зодіаку — Рак. Зріст — 1,57 м.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Дженнет з дитинства грає в кіно, однак сама дівчина про це ніколи не мріяла. Як пізніше розповіла Маккарді, акторською діяльність її змушувала займатись мама.

Який зріст Дженнет Маккарді
Акторський шлях Дженнет Маккарді. Фото: instagram.com/jennettemccurdy

З усім тим раніше Дженнет Маккарді була вельми популярною актрисою. Зокрема вона грала в підліткових серіалах — "АйКарлі", "Сем і Кет", "Малкольм у центрі уваги", "Зої 101", "Вікторія-переможниця" та "Поміж".

Серіал АйКаріл, фото
Дженнет Маккарді у серіалі "АйКаріл". Кадр з серіалу
Серіал Сем і Кет, фото
Дженнет Маккарді у серіалі "Сем і Кет". Кадр з серіалу

У 2014 році Дженнет Маккарді спробувала свої сили в режисерській діяльності. Вона зняла інтернет-серіал "Що чекає на Сару?".

Однак душа Дженнет Маккарді завжди лежала до музики. У 2009 році вона випустила свій перший сингл "So Close", а через рік дебютний мініальбом — "Not That Far Away". Її музика була доволі успішною, однак широкого визнання зірка не отримала.

У 2017 році Дженнет Маккарді вирішила залишити акторську кар'єру, щоб зосередитися на режисурі та сценарній майстерності. У 2020 році вона започаткувала подкаст "Empty Inside".

У 2022 році актриса випустила книгу "Я рада, що моя мама померла", у якій розповіла про досвід у дитячій акторській кар'єрі та складні стосунки з матір'ю. Маккарді зізналась, що переживала емоційне та сексуальне насилля зі сторони матері. Жінка померла у 2010 році від раку грудей, коли Дженнет було 23 роки.

Пізніше Дженнет Маккарді зізналась, що заздрить Аріані Гранде. З нею вона знімалась в серіалі "Сем і Кет", однак Аріана стала дуже популярною співачкою, а ось кар’єра Дженнет пішла на спад.

Дженнет Маккарді мала чимало проблем з психічним здоров'ям. Дівчина з 11 років страждала від анорексії, а згодом — булімії. А зараз актриса бореться з алкогольною залежністю.

Особисте життя Дженнет Маккарді не надто яскраве. Вона мала стосунки з баскетболістом Андре Драммондом у 2013 році та зустрічалась з актором Джессі Карере з 2014 по 2016 рік.

Колишній хлопець Дженнет Маккарді, фото
Дженнет Маккарді і Андре Драммонд. Фото: соцмережі
Хлопець Дженнет Маккарді, фото
Дженнет Маккарді і Джессі Карере. Фото: соцмережі
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також не пропустіть цікаві факти про зірку "Ейфорії" Джейкоба Елорді. Цей актор розбив серце Зендеї.