"Головне правило Всесвіту – робити": Женя Таллер – про стимул, який рухає вперед

Знаменитості
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Женя Таллер поділився власним секретом успіху
Женя Таллер. Фото: Новий канал

Відомий блогер та ведучий Нового каналу ділиться власним секретом успіху ✨

Ведучий талант-шоу Нового каналу «Неймовірні дуети» Женя Таллер назвав головний принцип успіху, перевірений на практиці. Деталі — вже у нашому матеріалі!

З кожним днем великої війни ми все більше втрачаємо найголовніше – підґрунтя спокою. І через це стаємо вразливими. Та навіть у найтемніші часи не варто опускати руки й відмовлятися від мрії. А що вам допомагає не зневіритися у критичний момент? Про це видання Hochu.ua вирішило запитати ведучого осінньої премʼєри Нового каналу “Неймовірні дуети”, інфлюенсера та ресторатора Євгена Таллера.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video
Є така фраза майстра Йоди з «Зоряних війн», яка мені дуже відгукується: «Не існує жодних «як?» Просто роби!» Коли постійно чуєш слова підтримки або ж сам програмуєш себе на те, що треба перетерпіти, це прекрасно. Але головне правило Всесвіту – робити,
– переконаний Женя Таллер.
Євген Таллер - ведучий шоу “Неймовірні дуети” на Новому каналі, блогер та ресторатор
Женя Таллер - зірковий ведучий шоу “Неймовірні дуети”. Фото: Новий канал

Зірка Нового каналу зазначає, що лише постійний розвиток приведе вас до омріяної мети. Безперервний рух вперед — основа для будь-яких досягнень.

Потрібно завжди над чимось працювати, кудись рухатися, щось створювати. Так чи інакше безперервний рух приведе вас саме в ту точку, де ви й маєте опинитися, – каже ведучий «Неймовірних дуетів». – Тому варто весь час перебувати в динаміці, аби потрапити до мрії.

Дивіться шоу «Неймовірні дуети» з Євгеном Таллером щосереди о 20:00 на Новому каналі!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що раніше Женя Таллер ділився секретами, які допоможуть стати популярним у соцмережах. Секретні фішки від популярного блогера знайдете на Hochu.ua!