Трагічна новина: з життя пішов зірка "Ліги сміху" Юрій Рябченко

Знаменитості
4 081
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Юрій Рябченко помер - перші подробиці смерті гумориста та зірки Ліги сміху
Юрій Рябченко. Фото: instagram.com/dariyatsarenko

Редакторка шоу поділилася сумною новиною, але причина залишається в секреті

20 вересня стало відомо про смерть Юрія Рябченка — українського гумориста, який здобув популярність завдяки участі у "Лізі сміху". Він був частиною команди "Ніколь Кідман" та брав участь у багатьох виступах, що запам'ятались глядачам.

Першою про втрату повідомила Одарка Царенко, гостьова редакторка шоу. Але деталі трагічної події залишилися невідомими.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Вона висловила глибокі співчуття родині Рябченка, яка проживає на Луганщині. Інформація про причини смерті та організацію похорону буде оголошена пізніше.

Велика втрата в лігосмішній родині. Пішов із життя Юра Рябченко – актор і автор команди "Ніколь Кідман", "Луганська збірна", "Другой Мир", "До Лампочки" (ВНУ Луганськ), "СНУки" (ВНУ Луганськ), великий талант і просто хороша людина. Всі, хто знав Юру та грав з ним, просимо долучитись до збору. Всі гроші підуть на поховання та його родичам, які зараз знаходяться в Луганській області Інформація з приводу церемонії поховання буде згодом. Світла пам’ять. Спочивай з миром, друже,
— повідомила Одарка Царенко.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше зірка “Ліги сміху” Віктор Розовий повідомив про болісну втрату. Артист та колишній військовий розповів про загибель побратима на фронті.