Блогер Паша Бумчик, який вміє розбивати головою 121 яйце за хвилину, "заблудився" у горах і втік з України (ФОТО, ВІДЕО)

Знаменитості
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Паша Бумчик отримав повіту, але втік за кордон
Паша Бумчик. Фото: instagram.com/pashabumchik

При чому зробив він це після того, як отримав повістку від ТЦК

Український блогер Паша Бумчик, відомий своїми провокаційними витівками, знову опинився у центрі уваги. Нещодавно він оголосив про те, що нелегально перетнув кордон після того, як отримав повістку. За словами Бумчика, він зробив це під час походу Карпатами.

У своєму Instagram блогер розповів, що вирушив у пішу мандрівку Карпатськими горами. Однак вже за кілька днів поділився відео, в якому заявив, що нібито заблукав і випадково опинився у Румунії. За три дні мандрів він пройшов 44 кілометри гірськими стежками.

В наступному відео присутня нецензурна лексика.

Related video

"Врятував своє життя за три дні горами пішки", — написав Бумчик у підписі до публікації. Його втеча викликала резонанс у соціальних мережах, адже напередодні блогер отримав повістку до армії. На своїй сторінці він також викладав фото з документом, яке було видано в Солом'янському ТЦК Києва.

Паша Бумчик втік в Румунію
Паша Бумчик отримав повістку. Фото: instagram.com/pashabumchik

У подальших публікаціях Бумчик показав карту свого маршруту, де зазначене місто Сигіт-Мармароський на кордоні з Румунією. Незабаром блогер вже перебував у Будапешті, Угорщина, і опублікував відео звідти.

Зазначимо, що справжнє ім'я Паші Бумчика — Павло Двуличанський. Він здобув популярність завдяки своїм ризикованим трюкам, зокрема катанням на даху метро у 2015 році. А за рік того, у 2014-му блогер встановив сумнівний рекорд — розбив 121 яйце за 1 хвилину на шоу "Україна має талант".