Скільки заробляє дядя Жора під час війни: гуморист розкрив свої фінансові секрети

Знаменитості
653
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Дядя Жора розсекретив свої заробітки
Дядя Жора. Фото: facebook.com/DyadyaJoraComedy

Гуморист зізнався, скільки заробляє завдяки святковим агентствам та оренді нерухомості

Український гуморист та шоумен дядя Жора (справжнє імʼя — Вадим Мічковський), який познущався з Лесі Українки, поділився інформацією про свої фінансові справи під час воєнного періоду. Дядя Жора зізнався, скільки заробляє та які в нього є способи заробітку.

Артист не приховує, що через постійні витрати він змушений шукати нові можливості для заробітку. Як багатодітний батько трьох доньок, гуморист має значні фінансові зобов’язання. Про це він розповів в інтервʼю “Люкс ФМ”.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

За словами шоумена, його основний дохід забезпечують кілька напрямків бізнесу. Зокрема, він є власником агентства, яке займається організацією святкових заходів. Крім того, у нього працює цех із виробництва напівфабрикатів.

Дядя Жора також володіє нерухомістю, яка приносить йому додатковий дохід: квартира та кілька офісних приміщень, які здаються в оренду. Попри всі виклики воєнного часу, гуморист продовжує активно працювати та підтримувати свою родину.

У нас в родині заробляю не тільки я. 5 тисяч доларів плюс на місяць, так заробляю. Дружина заробляє десь так само. Зараз трошки тяжкий час для заробітків. Тяжко заробляти, плюс треба допомагати, донатити, тут необхідний баланс, щоб тобі на все вистачало,
— зазначив дядя Жора.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше стало відомо, скільки насправді заробляє Григорій Решетнік на "Холостяку". Шокуючі цифри озвучив відомий блогер-пліткар.