22-річний син Ігоря Пелиха показав, як ЗСУ "перемальовує" росію: захисник України показався в Суджі

Знаменитості
1 329
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Іван Пелих на війні
Іван Пелих. Фото: instagram.com/ivanpelykh

Син Ігоря Пелиха показав, на яких позиціях перебуває нині

Син популярного українського телеведучого Ігоря Пелиха, 22-річний військовий Іван, опублікував нове фото у своєму Instagram, зроблене в Курській області, в місті Суджа. На знімку Іван позує разом із побратимами, які з гордістю демонструють результати своєї роботи — розфарбовані стіни російського магазину "Пятёрочка".

Бійці ЗСУ залишили на будівлі яскраві надписи, що символізують українську ідентичність, зокрема, назви міст. У підписі до світлини Іван підкреслив, що вже понад два роки служить разом із цими воїнами.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Син відомого телеведучого Ігоря Пелиха також зауважив, що війна зазнала суттєвих змін з початку повномасштабного вторгнення. Зокрема у 2022 році захисники не мали в розпорядженні сучасних технологій, таких як КАБи, FPV-дрони та системи радіоелектронної боротьби.

Перші хвилини в Курській області виглядали десь ось так. Саме цією ж командою на фото я поїхав на свої перші бойові під Лисичанськом і тоді б точно не подумав, що через 2,5 роки ми в такому ж складі будемо ганяти по Курщині та навалювати п***рам на їхній же території,
— розповів Іван Пелих.
Іван Пелих з побратимами
Іван Пелих. Фото: instagram.com/ivanpelykh
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше кохана Віктора Розового показала, як незвичайно проходить його реабілітація. Після важкого поранення артист намагається відновити здатність розпізнавати запахи та смаки.