Зіграла русалку, відьму та перевертня: цікаві факти про актрису Фібі Тонкін

Знаменитості
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Фібі Тонкін, фото
Актриса Фібі Тонкін. Фото: instagram.com/phoebejtonkin

Дізнайтесь більше про популярну австралійську актрису

Фібі Тонкін — австралійська акторка і модель, яка здобула популярність завдяки ролям у відомих серіалах "Щоденники вампіра" та "H2O: Просто додай води". Цікаві факти про зірку читайте далі в нашому матеріалі!

11 цікавих фактів з біографії Фібі Тонкін

Біографія Фібі Тонкін
Цікаві факти про Фібі Тонкін. Фото: instagram.com/phoebejtonkin
Related video

Фібі Тонкін народилась 12 липня 1989 року в Сіднеї. Вік — 35 років. Знак Зодіаку — Рак.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

З раннього дитинства Фібі Тонкін займалася танцями. В 4 роки вона почала вивчати балет, чечітку, класичні та сучасні танці, зокрема хіп-хоп.

Захоплення акторським мистецтвом у Фібі Тонкін проявилися ще в юному віці. Вона навчалася в Australian Theatre for Young People (ATYP) та брала участь у театральних постановках під час навчання у Квінвудській школі в Балморалі. Її успіхи були визнані під час Шекспірівського фестивалю, де вона отримала нагороду за роль у виставі "Сон літньої ночі".

Фібі Тонкін в серіалі H2O: Просто додай води, фото
Фібі Тонкін в "H2O: Просто додай води". Кадр з серіалу

Перш ніж отримали велику роль в кіно, Фібі Тонкін тривалий час грала в театральних виставах. Її дебютом на ТВ стала роль русалки у серіалі "H2O: Просто додай води".

До речі, для ролі русалки Фібі Тонкін потрібно було виконувати складні трюки у воді. Щоб вміти гарно це робити, актриса займалася плаванням та акробатикою з персональним тренером.

Фібі Тонкін в серіалі Таємне коло, фото
Фібі Тонкін в "Таємному колі". Кадр з серіалу
Фібі Тонкін в серіалі Первородні, фото
Фібі Тонкін в "Первородних". Кадр з серіалу

Після закінчення серіалу "H2O", у 2011 році Фібі Тонкін перебралась до Лос-Анджелеса, де майже одразу отримала роль у серіалі "Таємне коло". Фільмографія актриси також включає такі проєкти, як "Щоденники вампіра", "Первородні", "Цунамі 3D" та "Вавилон".

Крім кіно, Фібі Тонкін пробувала себе в різних сферах. У 2012 році знялася в кліпі на пісню "Don't Let Go" американського актора і музиканта Майлза Фішера. У 2019 році написала сценарій до фільму "Furlough", який сама ж і зняла. А у 2021 році випустила колекцію екологічно чистих піжам власного дизайну.

Фігура Фібі Тонкін, фото
Фібі Тонкін працювала моделюю. Фото: instagram.com/phoebejtonkin
Фібі Тонкін в купальнику, фото
Струнка фігура Фібі Тонкін. Фото: instagram.com/phoebejtonkin

До речі, Фібі Тонкін працювала моделлю під час зйомок у серіалі про життя русалок. Здебільшого вона дефілювала по подіумах. Варто сказати, що успішну вона могла побудувати успішну кар’єру в цій сфері. Зріст Фібі Тонкін — 178 см, а вага — 56 кг.

Фібі Тонкін та Том Фелтон, фото
Фібі Тонкін зустрічалась з зіркою "Гаррі Поттера". Фото: соцмережі
Фібі Тонкін та Пол Веслі, фото
Фібі Тонкін була в стосунках зі своїм колегою. Фото: соцмережі
Фібі Тонкін та Пол Веслі, фото
Усі чоловіки Фібі Тонкін. Фото: Getty Images

Особисте життя Фібі Тонкін — доволі яскраве. У різні періоди часу її партнерами були: британський актор, співак і гітарист Том Фелтон, британський актор, модель і музикант Ед Вествік та американський актор, режисер і продюсер Пол Веслі. Ще актриса мала кілька бурхливих романів, які так і не переросли у щось серйозне. Час від часу в Мережі можна побачити інформацію про те, що Фібі Тонкін вийшла заміж. Та це неправда. Наразі актриса самотня.

А під час зйомок "H2O: Просто додай води" Фібі познайомилася зі своєю найкращою подругою Клер Голт. Пізніше дівчата разом знімались у "Щоденниках вампіра" та "Первородних".

Фібі Тонкін та Клер Голт, фото
Найкраща подруга Фібі Тонкін. Фото: instagram.com/phoebejtonkin

Фібі Тонкін обожнює такі фільми, як "Блакитна лагуна" та "Країна садів". У вільний час вона насолоджується відпочинком на пляжі, читанням і прогулянками з друзями. А ще вона любить грати в теніс.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також не пропустіть цікаві факти про Софі Тренер. Вона натуральна блондинка та фанатка татуювань.