Велика втрата для королівської родини: Чарльз III прощався з легендою "Гаррі Поттера" Меггі Сміт

Знаменитості
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Меггі Сміт померла - як відреагував Чарльз 3 та королівська родина
Меггі Сміт. Фото: Getty Images

Король Великої Британії чуттєво вшанував памʼять про відому акторку

Король Великої Британії Чарльз III висловив співчуття у зв'язку зі смертю Меггі Сміт, зірки фільмів про Гаррі Поттера. Монарх не зміг оминути трагічні новини та разом з родиною чуттєво вшанував памʼять про акторку, яка отримала величезну популярність у всьому світі за свій величезний внесок у розвиток кіноіндустрії.

27 вересня, на 90-му році життя пішла з життя видатна акторка Меггі Сміт, відома своєю роллю професорки Мінерви Макґонеґел у серії фільмів "Гаррі Поттер" та графині-вдови Вайолет Кроулі у серіалі "Абатство Даунтон". Втрата цієї легендарної особистості зворушила серця багатьох, зокрема й монарха Великої Британії.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Король Чарльз III публічно відреагував на цю трагічну новину, висловивши щирі співчуття. Разом із королевою Каміллою, він вшанував пам'ять Сміт, наголосивши на її внеску у світовий кінематограф. Король підписав свій лист жалю традиційним королівським підписом "Чарльз Р".

Ми з дружиною були глибоко засмучені, дізнавшись про смерть дами Меггі Сміт. Оскільки завіса опускається над національним надбанням, ми приєднуємося до всіх людей у ​​всьому світі, щоб згадати з найщирішим захопленням і прихильністю її численні чудові виступи та її тепло та дотепність, які випромінювала як на сцені, так і поза нею,
— прокоментував король Чарльз III.
Король Чарльз III прокоментував новину про смерть акторки Меггі Сміт
Король Чарльз III та акторка Меггі Сміт. Фото: instagram.com/theroyalfamily

Нагадаємо, раніше ми зібрали 10 незабутніх цитат від геніальних героїнь покійної Меґґі Сміт. Адже Мінерва Макґонеґел була суворою, але справедливою, а Вайолет Кроулі була тією, хто міг швидко адаптуватися та захищати сімейні інтереси.