"Все життя - суцільні факапи", - співзасновник monobank Олег Гороховський прийшов у гості до Раміни Есхакзай (ВІДЕО)

Знаменитості
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Олег Гороховський поділився життєвою філософією та поділився головним факапом життя
Співзасновник monobank Олег Гороховський. Фото: Instagram

Життєва філософія бізнесмена виявилась дуже цікавою 😏

Днями на YouTube-каналі журналістки Раміни Есхакзай, яка нещодавно проводила власне розслідування втечі блогера Волошина, вийшла нова серія проєкту “30+”. Гостями цього випуску стали співзасновниця агенції Gres Todorchuk PR Ярослава Гресь та співзасновник monobank Олег Гороховський. Тема випуску  - “Помилятися - це норма”. 

Про те, як сприймають успіх та невдачі, виховують дітей та досягають щастя, гості поговорили з Раміною. А ми в цій статті розповімо детальніше про зізнання Олега Гороховського, якими він вирішив поділитися з журналісткою.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

“Я дуже лінивий”, — Олег Гороховський

Людина за натурою лінива. Лінь - це дуже гарна якість, усе геніальне від лінощів. Коли ти відчуваєш, що щось не хочеш робити, ти шукаєш спосіб, як цього не робити, або робити у легший спосіб: це і є поштовх. Коли я говорю, що людина лінива, це не образа, а комплімент. Тому що, коли ми не хочемо щось робити, треба зрозуміти, чому, навіщо робимо та чи можна прожити не роблячи цього. Я, до речі, дуже лінивий.

Олег Гороховський розкрив свою життєву філософію

Усе, що можливо делегувати, якщо треба навчити дитину якогось предмета, то краще заплатити професіоналу, який зробить краще за тебе цю роботу. Я намагаюсь відкупитися, мені так зручно, і я так роблю. У мене така специфічна філософія, яка базується на тому, що я роблю тільки те, що мені подобається, і приносить мені задоволення, тому що це моє життя. Воно егоїстичне, але виправдовує мою лінь.

Олег Гороховський став гостем проєкту Раміни “30+”
Раміна Есхакзай, Ярослава Гресь та Олег Гороховський. Фото: пресслужба Раміни

Гороховський розповів про найбільшу помилку у нашому житті

Все наше життя - помилки. Мені здається, що наша головна помилка у житті - пастка неповоротних витрат. Багато рішень, які ми ухвалюємо, базуються на тих витратах, які ми вже зробили. Ми не йдемо з поганого фільму, тому що купували квитки, ми живемо з партнером, який нас не влаштовує, тому що багато з ним бачили, ми не змінюємо плани, тому що багато інвестували у проєкт.

Це найпопулярніша наша помилка. Ми багато рішень ухвалюємо базуючись на тому, що вже зробили і тому шляху, який пройшли. Коли це йдеться про бізнес це ще пів справи, але часто це стосується наших відносин із коханими. Ми інвестуємо найцінніше, що у нас є: час, емпатію у людей, і не можемо усвідомити, що всі ці люди повинні бути варті цих інвестицій. Ми не змінюємо наше життя і залишаймося там, де ми є. Адже втратити гроші - це лише витрати. Але втратити емоції - ось це неповоротна втрата,
— вважає Олег Гороховський.

Гороховський зізнався, як йому вдається зберігати важливі стосунки

Я давно намагаюсь, коли мені щось не подобається, або коли хочу щось комусь не відповісти, робити це наступного дня - ця навичка, яку я раджу всім якомога раніше практикувати. Якщо тобі вдається протриматися до ранку, то 80% того, що ти хотів сказати, ти не говориш, і це покращує твої стосунки з людьми. Перша твоя реакція на щось образливе, те, з чим ти не згодна - це емоційна реакція, яку ти не пропустила крізь себе, і з роками ти це розумієш.

Гороховський розповів про важливість помилок

Те, що вважалося помилкою, згодом може виявитися можливістю, яку ви можете використати у подальшому житті.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно Тіну Кароль запідозрили у романі з бізнесменом, молодшим за неї на 9 років. Співачці довелося відреагувати на це.