"11 років не суцільного, але абсолютно безумовно щастя": обраниця Дмитра Кулеби показала свого сина (ФОТО)

Знаменитості
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Світлана Павелецька зазначила, що не відразу відчула щастя материнства
Фото: paveletskaya_svitlana / Instagram

Жінка щемливо привітала сина Олександра з 11-річчям

Обраниця колишнього очільника МЗС України Дмитра Кулеби Світлана Павелецька, яка розповіла про те, як її коханий ладнає з її сином від першого шлюбу, присвятила синові пост з нагоди його дня народження. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож бізнесвумен розповсюдила ексклюзивні кадри з народження сина Олександра. У своїй публікації в Instagram Світлана зазначила, що не відразу відчула, у чому полягає щастя материнства.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Павелецька додала, що перші пів року вона хотіла жити на роботі. Зрештою, жінка щиро подякувала синові за те, що вона має щастя бути його мамою.

Я поганий амбасадор материнства. Постійно кажу всім, що це дуже складно, виснажливо й дорого. Я дуже хотіла дитину, але в мене не було моментів із метеликами і променів світла з гори, коли Саню поклали мені на груди. Перші пів року я хотіла жити на роботі, бо там усі дорослі, і я розуміла причинно-наслідковий зв'язок між їхнім плачем і моїми вчинками. Це 11 років, не суцільного, але абсолютно безумовно щастя, навіть коли все проти – відсутність сну, революції, звільнення, розлучення, війни, нерви, сварки – усе одно іноді я просто дивлюся на нього, притискаю й відчуваю, як мене наповнює суміш маршмелоу й какао, і ще шампанське. Коли дивлюся, який він гарний і розумний, хитрий, смішний, на його ямочки на щічках та бісики в очах, хочу всім казати: Дивіться, який крутий, – це зробила я. 11 років. Ще трошки – і онуки.
- резюмувала Світлана.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Світлана Павелецька повідомила, чи планує дітей з Дмитром Кулебою. Жінка дала однозначну відповідь.