Не займається спортом і любить готувати: цікаві факти про актрису Блейк Лайвлі, яку зараз активно хейтять в Мережі

Знаменитості
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Блейк Лайвлі, фото
Чому Блейк Лайвлі обрала кіно замість навчання у Стенфорді. Фото: соцмережі

Дізнайтесь, хто допоміг Блейк Лайвлі стати зіркою

Блейк Лайвлі — вельми відома актриса, яка найбільше глядачам запам’яталась в ролі Серени ван дер Вудсен у серіалі "Пліткарка". Довгий час публіка захоплювалась цією талановитою білявкою та її ідеальними стосунками з чоловіком. Однак у 2024 році зірка потрапила в гучний скандал, після якого її почали хейтять в Мережі. Тож, ми вирішили розповісти вам більше про Блейк Лайвлі та поділитись цікавими фактами з її життя.

10 цікавих фактів з біографії Блейк Лайвлі

Зріст та вага Блейк Лайвлі
Біографія Блейк Лайвлі. Фото: соцмережі
Related video

Блейк Лайвлі народилась 25 серпня 1987 року в Лос-Анджелесі. Вік — 37 років. Знак Зодіаку — Діва. Зріст — 1,78 м. Вага — 57 кг.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Блейк виросла в багатодітній родині. Вона наймолодша з п'яти дітей. Батьки зірки працюють в шоубізнесі: тато Ерні Лайвлі — актор, а мама Елейн Лайвлі — менеджер з пошуку талантів.

Що відомо про Блейк Лайвлі
Блейк Лайвлі потрапила в кіно завдяки родинним зв’язкам. Фото: соцмережі

Цікаво, що саме батько Блейк Лайвлі "простелив" їй дорогу в кіно. Початком кар'єри актриси стала роль у фільмі "Пісочна людина", який зрежисирував Ерні Лайвлі.

Найбільшу популярність Блейк Лайвлі отримала завдяки ролі у телесеріалі "Пліткарка" на каналі CW. Її фільмографія також налічує чимало яскравих робіт: "Нью-Йорк, я люблю тебе", "Зелений ліхтар", "Століття Адалін", "Світське життя", "Покинь, якщо кохаєш".

Фільмографія Блейк Лайвлі, фото
Блейк Лайвлі у серіалі "Пліткарка". Скриншот
Найкращі ролі Блейк Лайвлі, фото
Блейк Лайвлі у фільмі "Століття Адалін". Скриншот
Найкращі фільми та серіали Блейк Лайвлі, фото
Блейк Лайвлі у фільмі "Покинь, якщо кохаєш".Скриншот

Лайвлі відома своєю любов'ю до моди. Вона завжди самостійно вибирає свої вбрання і любить шопінг

Зірка також має пристрасть до кулінарії. Блейк Лайвлі часто тішить своїх рідних смаколиками.

Цікаві факти про Блейк Лайвлі
Блейк Лайвлі — одна з найзнаменитіших білявок Голлівуду. Фото: соцмережі

Актриса — натуральна блондинка, чим вона дуже пишається. Блейк Лайвлі ніколи не змінювала кардинально колір волосся.

А ще Блейк Лайвлі не займається спортом. Як їй вдається виглядати такою стрункою? Секрет!

Особисте життя Блейк Лайвлі привертає багато уваги. З ким вона зустрічалась? На рахунку актриси було два гучних романи з Пенном Беджлі та Леонардо Ді Капріо. Однак під час знімань фільму "Зелений ліхтар" Блейк познайомилась з Райаном Рейнольдсом. Актор на той момент був одружений зі Скарлетт Йоганссон, однак закохався в Лайвлі та пішов від дружини. Блейк та Раян почали зустрічатись у 2011 році, а у 2012-му одружились. У зіркової пари четверо дітей — дівчатка Джеймс, Бетті та Олін. Чоловік Блейк Лайвлі частенько кепкує над нею, але робить це дуже мило, а ще не втрачає нагоди опублікувати кумедні фото. В Мережі часто ходять чутки, що Блейк Лайвлі знову вагітна, однак зірка поки активно займається роботою в кіно після тривалої паузи через декрет та радощі материнства.

Блейк Лайвлі і Раян Рейнольдс, фото
Блейк Лайвлі почала зустрічатись з Райаном Рейнольдсом, коли він був одружений. Фото: соцмережі
Чоловік Блейк Лайвлі
Блейк Лайвлі з чоловіком люблять публікувати кумедні фото. Фото: соцмережі
Блейк Лайвлі вагітна знову, фото
Блейк Лайвлі і Раян Рейнольдс мають ідеальні стосунки. Фото: Getty Images

У 2024 році репутація Блейк Лайвлі зазнала краху. В Мережі опублікували старе інтерв'ю з актрисою, де вона образила норвезьку журналістку. Справа була у 2016 році, після прем’єри фільму Вуді Аллена "Світське життя". Тоді Блейк була вкотре вагітна, однак не афішувала цього, хоча мале вже доволі помітний животик. Журналістка вирішила привітати зірку з її "маленьким животиком", на що та різко відповіла: "а я вітаю вас з вашим животиком". А усе подальше інтерв’ю Лайвлі показово ігнорувала питання жінки та поводилась доволі неприязно. Після публікації відео, в Мережі почали критикувати актрису. Однак вона так і не перепросила за свою дивну поведінку.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також не пропустіть цікаві факти про Аню Тейлор-Джой. Вона вивчила англійську по книгах "Гаррі Поттер", займалась балетом та була моделлю.