Принц Вільям зізнався, що розділяє ліжко з "золотою принцесою"... І мова йде не про Кейт Міддлтон

Знаменитості
1 181
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Принц Вільям та Кейт Міддлтон розсекретили, з ким ділять ліжко
Принц Вільям та Кейт Міддлтон. Фото: Getty Images

Головний спадкоємець британського престолу зізнався, що у його ліжку з Кейт Міддлтон присутня третя

Принц Вільям, який зустрівся з подружжям Зеленських, нещодавно розкрив цікаву деталь свого особистого життя, яку нечасто розголошують у британських королівських колах. Старший син короля Чарльза і спадкоємець престолу зізнався, що його дружина, принцеса Кейт Міддлтон, не єдина, хто розділяє з ним спальне місце.

Виявилося, що третім учасником їхнього сну є їхня улюблена собака — кокер-спанієль на ім’я Орла. Це стало відомо під час візиту принца Вільяма до Коледжу Герцогства Стоук Клімсленд у Корнуоллі, де він зустрів місцеву жительку Луїзу Гарланд разом із її собакою Джексом. Про це повідомило видання Hello.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Собака Орла, яку подарував Вільяму та Кейт брат принцеси Кейт, Джеймс Міддлтон, має особливе значення для пари. Вона була подарована у 2020 році, а її ім’я, "Орла", перекладається з гельської як "золота принцеса".

Він сказав, що його песик спить з ними вночі на ліжку, з ним і Кейт. Він був абсолютно закоханий у мою маленьку собачку. Він запитав, якої він породи, і він ніколи не зустрічав жодної з цих порід. Він кокерджек, тому є трохи унікальною комбінацією,
— розповіла Луїза.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше принц Вільям відверто висловився про стан здоров'я онкохворої Кейт Міддлтон. Чоловік принцеси Уельської розсекретив, чи дала хіміотерапія позитивні результати.