Зірка "Жіночого кварталу" та господиня на всі руки: цікаві факти про Тетяну Песик

Знаменитості
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Таня Песик, фото
Дізнайтесь більше про улюблену "Таньку". Фото: instagram.com/tanet_vip

Знайомимо вас ближче з однією з найкращих гумористок країни

Тетяна Песик — улюблена гумористка багатьох українців. Популярність до актриси прийшла завдяки ролі Таньки, яка з роками стала культовою. На сцені Таня — відкрита, емоційна та смішна. Та про своє особисте життя зірка не любить розповідати. Але нам вдалось знайти кілька цікавих фактів, які вам можуть сподобатись. Читайте на Хочу!

13 цікавих фактів з біографії Тані Песик

Біографія Тані Песик
Цікаві факти про Тетяну Песик. Фото: instagram.com/tanet_vip
Related video

Тетяна Песик народилася 25 грудня 1987 року в Тернополі. Вік — 36 років. 

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

За Знаком Зодіаку Таня — Козоріг. Це дуже працьовиті та цілеспрямовані люди.

Таня Песик має гарну фігуру, фото
Як Таня Песик стала відомою. Фото: instagram.com/tanet_vip

За освітою Таня Песик — економіст та менеджер. Вона закінчила Тернопільський національний економічний університет.

Двері в шоубізнес Тані Песик відкрились завдяки виступу на шоу "Розсміши коміка". Туди Таня прийшла разом зі своїм колегою з команди "КВК V.I.P Тернопіль". Їхній виступ підкорив серця глядачів й згодом артистів почали запрошувати на телебачення.

До того, як стати зіркою телеекранів, Песик була фіналісткою Вищої української ліги КВК. Також брала участь у зимовому кубку КВК України та кубку президента, ставши чемпіонкою неофіційних ліг.

Зараз Таню Песик знають, як зірку "Жіночого кварталу", "Ліги сміхи" та шоу "Ігри приколів". Однак актриса вже встигла позніматись в кіно, зокрема ви могли бачити її в серіалах "Танька і Володька", "Одного разу під Полтавою", "Країна У".

Таня Песик і Тарас Стадницький, фото
Танька і Володька. Фото: instagram.com/tanet_vip
Таня Песик замінила Олену Кравець в Жіночому кварталі, фото
Таня Песик стала зіркою "Жіночого кварталу". Фото: instagram.com/tanet_vip

А ще Тетяна Песик була визнана найкращою актрисою першого сезону "Ліги сміху".

А ще Тетяна Песик — дуже приваблива леді. Зірка турбується про свою фігуру, регулярно відвідує спортзал та старається правильно харчуватись. Але свій зріст чи вагу Таня не розкриває.

Таня Песик в купальнику, фото
Таня Песик любить ходити в спортзал. Фото: instagram.com/tanet_vip

Не любить афішувати Таня Песик не тільки цифри на вагах, а й своє особисте життя. Відомо лише те, що Тетяна неодружена та в неї не має дітей. Якийсь час зірку навіть "сватали" з її колегою Тарасом Стадницьким, хоча він вже давно одружений й має діток, однак між ними нічого не було. З ким зустрічалась Таня та чи є в неї зараз коханий — ніхто не знає. Схоже, Песик ще в пошуках свого обранця.

Нещодавно стало відомо, що Таня Песик має проблеми зі здоров’ям. Зірці діагностували гастрит та застій жовчі у кишківнику. Тепер вона лікується.

Таня Песик активно розвиває свій особистий блог. За життям зірки в соцмережах стежить понад півмільйона читачів. І це не дивно, адже Тетяна ділиться зі своїми шанувальниками корисними рецептами страв та різними побутовими хитрощами.

А ще Таня Песик не приховує того, що частенько відвідує косметологів й робить різноманітні процедури краси. Зірка часом показує свої походи до майстрів та маніпуляції, які робить з зовнішністю.

З початком широкомасштабної війни Таня Песик активно допомагає Україні. Актриса влаштовує благодійні концертні акції та збирає кошти для наших воїнів.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також не пропустіть цікаві факти про Катерину Осадчу. Ця зіркова ведуча колись працювала моделлю в Китаї.