Олександр Усик в образі кілера Hitman: спортсмен спричинив справжній фурор на пресконференції перед боєм з Ф'юрі (ФОТО)

Зіркова краса
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Олександр Усик кардинально змінив імідж та поголив голову - боксер скопіював образ Хітмена - що він значить
Олександр Усик. Фото: instagram.com/usykaa

Боксер стильно обіграв образ відомого кілера Hitman та навіть вийшов під знакову мелодію Ave Maria

37-річний український боксер Олександр Усик, чемпіон WBC, WBA, WBO та IBO у надважкій вазі, з'явився на першій пресконференції перед боєм з Тайсоном Ф'юрі у новому іміджі. Спортсмен, на якого польські силовики одягли кайданки, вирішив радикально змінити свій зовнішній вигляд, поголивши голову.

На захід він прийшов у стильному класичному костюмі, що стало несподіванкою для всіх присутніх. Та насправді така поява Усика на пресконференції стала справжнім перформансом!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Своєю появою український спортсмен відсилав до образу персонажа Hitman з чорної комедії про кілера, франшиза якої була відзнята на основі відеоігор. Варто зазначити, що в одному з фільмів перед Хітменом стояло завдання, яке б точно сподобалося усім українцям — вбити президента росії.

Олександр Усик перевтілився у Хітмена
Олександр Усик. Фото instagram.comusykaa

Цікаво, що для музичного супроводу для виходу боксер обрав композицію Ave Maria. Ця мелодія є знаковою для гри, яка відома своїм жанром стелс-екшену, та підсилює враження від нової зовнішності спортсмена.

Нагадаємо, що у першій зустрічі між Усиком та Ф'юрі, український боксер здобув перемогу роздільним рішенням суддів із рахунком 114:113, 113:114, 115:112, що принесло йому звання абсолютного чемпіона у надважкій вазі. Але Фʼюрі не погодився з результатами та не визнав власну поразку. Тому на боксерів чекає реванш, а уболівальники з нетерпінням чекають на новий бій, який обіцяє бути не менш захоплюючим.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

До слова, на бій Олександра Усика та Тайсона Фʼюрі репер Дрейк поставив величезну суму грошей. Але, судячи з його ставки, артист невдало обрав свого фаворита, тому все програв.