Росіянин, який став українцем: цікаві факти про зірку "Кварталу 95" Степана Казаніна

Знаменитості
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Степан Казанін, фото
Куди зник Степан Казанін? Фото: instagram.com/kazaninstepurik

Розповідаємо, що сталося зі Степаном Казаніним із "Кварталу 95" і чим він займається зараз

Степан Казанін — відомий актор та гуморист, який здобув популярність завдяки участі у проєктах студії "Квартал 95". Хоча він народився він в росії та розпочав там свою кар'єру, вже багато років Казанін живе й працює в Україні, активно підтримуючи нашу країну в складні воєнні часи.

Як пишуть на порталі "Телеграф", останні роки Степан Казанін дещо відійшов від публічного життя. Де він зараз? Чим займається? Хто його дружина та як доля привела його до "Кварталу 95"? Розповідаємо далі!

9 цікавих фактів з біографії Степана Казаніна

Related video
Степан Казанін - біографія та особисте життя
Степан Казанін починав свою кар’єру в росії. Фото: instagram.com/kazaninstepurik

Почати варто з того, що Степан — це не справжнє ім’я артиста. Так-так. Насправді його звати Сергій, а Степан — то творче прізвисько. На першому курсі інституту він представився під своїм ім’ям, але ніхто його не запам'ятав. Три дні він терпів це, а потім вирішив назватися Степаном, й відразу всі почали його так кликати. З того часу тільки близькі актора називають його Сергієм.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Народився Степан, він же Сергій, Казанін 19 грудня 1974 року в росії, у місті Надим, Тюменській області. Вік — 49 років. Знак Зодіаку — Стрілець. Громадянство — українець.

Ще зі шкільних років Казаніна тягнуло до сцени. Навчаючись у школі, він створив команду КВК.

Де навчався Степан Казанін
Степан Казанін завжди мріяв про сцену. Фото: instagram.com/kazaninstepurik

Після закінчення школи вступив до Тамбовського інституту хімічного машинобудування. Однак гумор не покидав його. Після служби в армії він вступив до Східноукраїнського національного університету імені Володимира Даля і почав грати в команді КВК "Тамбовські вовки" разом із Валерієм Жидковим, а згодом став капітаном команди "Тапчині діти".

У 2002 році Казанін грав у команді збірної МДУ "Незолота молодь" та працював на тамбовському телебаченні оператором і журналістом. Саме в київській лізі КВК він познайомився з командою "Квартал 95", до якої згодом і приєднався.

У 2010 році він вступив на заочну форму навчання до Луганського інституту культури та мистецтв. Його він закінчив разом із колегами Євгеном Кошовим та Михайлом Фаталовим.

Де зараз Степан Казанін і як він виглядає, фото
Степан Казанін має українське громадянство. Фото: instagram.com/kazaninstepurik

Робота в "Кварталі 95" принесла Казаніну популярність в Україні. Тож з часом разом з сім’єю він повністю перебрався сюди. А після початку повномасштабної війни гуморист через Instagram закликав своїх родичів та друзів у росії протистояти режиму путіна.

Степан Казанін вже багато років щасливо одружений. Зі своєю дружиною він познайомився у 18 років і майже одразу захотів з нею одружитися. Батьки Степана намагалися відмовити сина від такого раннього весілля, але їхні зусилля не увінчалися успіхом. Дружина Степана Казаніна, Наталія, теж народилася в росії, проте більшу частину свого життя вона провела в Україні. Наразі Наталії 49 років. Разом із чоловіком вони виховують двох синів: Степана, який народився 1998 року, та Петра, який з’явився на світ у 2010 році. На відміну від свого чоловіка Наталія активніше користується соціальними мережами. Вона публікує особисті фото й іноді ділиться сімейними моментами.

Молодий Степан Казанін, фото
У свою дружину Степан Казанін закохався ще у 18 років. Фото: instagram.com/natalikazanina
Дружина Степана Казаніна, фото
Степан Казанін і Наталія Казаніна вже багато років живуть в щасливому шлюбі. Фото: instagram.com/natalikazanina
Сім’я Степана Казаніна, фото
Степан Казанін має двох дітей. Фото: instagram.com/natalikazanina

Де зараз Степан Казанін? З початком великої війни він відійшов від публічності й майже перестав вести соцмережі. Відомо, що артист займається благодійністю, допомагаючи евакуювати дітей із прифронтових регіонів, організовуючи для них відпочинок у Карпатах.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також не пропустіть цікаві факти про Тетяну Песик. Зірка "Жіночого кварталу" славиться не тільки блискучим гумором, а й своїми кулінарними талантами.