"Війна — це про справжні почуття": Раміна Есхакзай вперше засвітила коханого-військового (ФОТО)

Знаменитості
681
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Раміна Есхакзай вперше показала бойфренда-військового
Раміна Есхакзай. Фото: instagram.com/raminalalala

Відома блогерка підтримала рекрутингову кампанію Третьої штурмової

Українська блогерка Раміна Есхакзай висловилася на підтримку кампанії Третьої штурмової. Інтервʼюерка поділилася особистими переживаннями та досвідом стосунків із військовим. Усі подробиці дізнавайтеся на Хочу!

На своїй сторінці в Instagram Раміна відверто розповіла про те, як будує стосунки із коханим, який перебуває на фронті. Журналістка звернула увагу на рекламні постери кампанії "Я люблю Третю штурмову", які викликали неоднозначну реакцію в суспільстві.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Багато українців обурилися через спробу показати війну з романтичного боку. Раміна ж зазначила, що не вбачає у війні нічого привабливого, однак підкреслила, що багатьом українцям доводиться жити у таких реаліях, адаптуючись до нових умов.

Блогерка також поділилася своїм поглядом на стосунки під час війни, зауваживши, що відчуває себе захищеною в обіймах коханого. Вона закликала підписників пам’ятати, що для багатьох українців життя зараз нерозривно пов’язане з війною, тому важливо підтримувати одне одного в ці непрості часи.

Я, як дівчина військовослужбовця можу прокоментувати пасаж про сексуалізацію та романтизацію війни.
Війна — це про втрати, холод, голод, не комфорт, але також про дружбу, любов та справжні почуття.
Коли ми бачимося з моїх хлопцем в Донецький, Харківській, Полтавський області чи в Києві — це час, де ми плануємо майбутнє, ділимося переживаннями та почуттями, їмо смачну їжу та дивимося серіали на Netflix.
В нас немає розмежування між військовими та цивільним світлом. Ми живемо тут і зараз,
— написала Раміна Есхакзай.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно екснаречений Раміни Есхакзай вперше прокоментував їх розставання. Ба більше, Євген Пронін висловився про новий роман журналістки з військовим.