"Міс Україна Всесвіт" показалася у критичній вазі без білизни: Неплях вразила кардинальним схудненням (ФОТО)

Зіркова краса
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Переможниця конкурсу "Міс Україна Всесвіт-2021" Анна Неплях здивувала підписників результатом свого схуднення. Усього за пів року моделі вдалося скинути 12 кілограмів і привести свою фігуру в ідеальний стан. Як їй це вдалося і який вигляд знаменитість мала до схуднення - подробицями ділимося на HOCHU.ua!

На своїй сторінці в Instagram Анна Неплях зізналася, що не так давно вона помітно погладшала. І все б нічого, якби різкі зміни в її зовнішності не були пов'язані з нездоровим способом життя. Виявилося, що ще у квітні вона досягла своєї критичної ваги, коли погладшала до 71 кілограма.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Попри цифру на вагах, "Міс Україна Всесвіт-2021" не стала менш впевненою. За словами Анни, вона навчилася приймати свою зовнішність будь-якою. Та все ж їй довелося кардинально схуднути, адже зайва вага почала впливати на її стан здоров'я.

Знаєте в чому різниця? Обидві жінки впевнені в собі, люблять себе, фінансово незалежні, мають увагу чоловіків, і займаються улюбленою справою... Тут моя вага 71 кг. Це не про те, що в будь-якій вазі добре. Не добре, бо в мене з'явилася протрузія в попереку, яку я заліковувала два місяці. Тиск постійно скаче. Надмірне вживання алкоголю. Харчуюся я правильно, без обмежень, але з тим, що я не люблю жирне, смажене і борошняне,

- розповіла "Міс Україна Всесвіт-2021".

"Міс Україна Всесвіт" показалася у критичній вазі без білизни: Неплях вразила кардинальним схудненням (ФОТО) - фото №1
Фото: instagram.com/neplyah
"Міс Україна Всесвіт" показалася у критичній вазі без білизни: Неплях вразила кардинальним схудненням (ФОТО) - фото №2
Фото: instagram.com/neplyah

Щоб схуднути на 12 кілограмів всього за пів року, Анні Неплях не знадобилося ставити собі суворі рамки. За словами моделі, головне, з чим потрібно навчитися працювати, щоб досягти результатів, - це власні думки. І хоча "Міс Україна Всесвіт" намагається не обмежувати себе в їжі, кілька заборон у неї все ж є - вона перестала вживати алкоголь, а також глютен, цукор та інші вуглеводи.

Повністю позбулася залежності від алкоголю. Алкоголь - передчасне старіння і надмірний цукор.
Ментальний стан. Я ніколи так не відчувала безпеку й довіру до Всесвіту, як зараз. Зараз я даю собі прожити всі емоції, не бути 24/7 сильною, проговорюю свої страхи. Я більше не захищаюся і не обороняюся.
Жодних фантастичних обмежень. Якщо я чогось дуже хочу - з'їм. Але зараз я обираю їжу, яка піклується про мене і мою молодість та здоров'я,

- поділилася дівчина.

"Міс Україна Всесвіт" показалася у критичній вазі без білизни: Неплях вразила кардинальним схудненням (ФОТО) - фото №3
Фото: instagram.com/neplyah
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що організатори конкурсу "Міс Україна Всесвіт"провели ребрендинг через скандал навколо "Міс Україна". Тепер він називатиметься "Міс Всесвіт Україна", а не "Міс Україна Всесвіт".