Чи впізнаєте ви її сьогодні? Який вигляд має зірка "Беверлі Гіллз, 90210" Дженні Гарт (ФОТО)

Зіркова краса
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

"Беверлі Гіллз, 90210" - як зараз виглядає акторка Дженні Гарт
Акторка Дженні Гарт в молодості. Фото: billedbladet.dk

Акторка одружена втретє та виховує 3 доньок від другого чоловіка

Ми звикли до змін, які відбуваються з нами. Проте іноді складно усвідомити, що знаменитості, якими ми свого часу захоплювалися, теж змінюються. Іноді так неочікувано, як Брітні Спірс . А ось щодо зовнішнього вигляду Дженні Гарт пропонуємо поговорити у цій статті.

52-річна американська акторка Дженні Гарт є однією з головних зірок серіалу “Беверлі Гіллз, 90210”, який вийшов на телеекрани у 1990 році. Її героїня - Келлі Тейлор - швидко полюбилася глядачам, а тому її залишили на весь проєкт, хоча спочатку роль Гарт була невеликою. Про це пише РБК.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Звісно ж, з популярністю серіалу зростала і популярність акторів, що в ньому зіграли. Так, Дженні отримала головні ролі у стрічках “Зірка”, “Без згоди”, “На хвилі смерті” та інших. Акторка взяла участь у зйомках кількох шоу, у тому числі - “Танці з зірками”.

Сьогодні Гарт є зіркою власного реаліті-шоу “Jennie Garth: A Little Bit Country” на телеканалі Country Music Television, та ділиться подробицями свого робочого та особистого життя з 1,2 мільйонами підписників в Instagram.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

До речі, щодо кумирів 90-х. Нещодавно ми показували, який вигляд має без косметики 53-річна Клаудія Шиффер. Нам здається, що вона майже не змінилася!