37-річна Настя Каменських розсекретила, чи робить інʼєкції краси та як насправді доглядає за обличчям

Зіркова краса
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Настя Каменських розкрила власні секрети краси
Настя Каменських. Фото: instagram.com/kamenskux

Артистка розповіла про свої щоденні ритуали по догляду за шкірою обличчя

Українська співачка Настя Каменських, яка не вірить в існування своїх хейтерів, поділилася власними секретами краси. Як зірка доглядає за собою та яке має ставлення до хірургічних втручань і навіть “уколів краси” — дізнавайтеся на Хочу!

У коментарі РБК-Україна зірка дала три бʼюті поради, якими користується й сама на постійній основі. За словами Насті, вона категорично проти уколів краси, тому не є постійною клієнткою інʼєкційних косметологів. Тим більше виконавиця критично ставиться і до пластичної хірургії.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Натомість Каменських запевняє, що систематичний та правильний догляд допомагає їй зберігати молодість та красу. Зокрема щоранку і щовечора виконавиця проходить три етапи догляду за обличчям — очищення, тонізація та зволоження. А крім того деколи співачка робить доглядові косметологічні процедури, що підтягують шкіру та роблять її сяючою.

Мені дуже допомагають масажі обличчя. А ще я щодня планую робити гімнастику для обличчя. Зараз існує багато дієвих технік самомасажу, в Інтернеті в безкоштовному доступі є дуже багато класних відео,
— каже Настя Каменських.
Догляд за обличчям - секрети Насті Каменських
Настя Каменських. Фото: instagram.com/kamenskux
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно Настя Каменських зізналася, чи справді розлучається з Потапом. Артистка прокоментувала чутки, які поширюють у Мережі вже не перший рік.