Тату на обличчі, треш-брови та зловживання філерами: зірка фільму "Вона — хлопець" змінилася до невпізнаваності

Зіркова краса
2 192
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Аманда Байнс - як зараз виглядає зірка 00-х
Аманда Байнс. Фото Getty Images

Аманду Байнс зараз вкрай важко впізнати навіть її найвідданішим прихильникам

У 2006 році “Teen People” включив її до списку “25 найпривабливіших зірок”, проте зараз Аманду Байнс важко назвати милою та привабливою. Адже за цей час 38-річна акторка змінилася настільки сильно, що мало хто може впізнати у ній зірку фільмів “Вона — хлопець”, “Легковажна я”, “Чого хоче дівчина” та інших.

На початку 00-х Аманда Байнс була чи не найпопулярнішою та найоплачуванішою акторкою-підлітком. За її життям спостерігали сотні папараці, а її стиль копіювали тисячі, якщо й не мільйони прихильників.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video
Аманда Байнс в молодості
Аманда Байнс. Фото Getty Images
Як раніше виглядала Аманда Байнс
Аманда Байнс. Фото Getty Images

Вже у 2010 акторка перестала зніматися у кіно, різко обірвавши власну карʼєру. Проте варто зазначити, що її армія прихильників продовжувала спостерігати за Амандою Байнс. І з кожним роком вони все більше починали хвилюватися за акторку.

Річ у тім, що на піку кар’єри зірка почала зловживати наркотичними речовинами. Як повідомляє ТСН, саме через це вона й залишилася без успішних проєктів, а згодом і зовсім перестала зʼявлятися у кіно та почала потрапляти у гучні скандали.

Окрім того, серйозні зміни відбувалися й у зовнішності акторки. Спочатку вона почала експериментувати з відтінками волосся, а пізніше — захопилася інʼєкціями “краси”. Зараз же Аманда Байнс змінилася настільки сильно, що прихильники вже не впізнають відому колись акторку

Аманда Байнс - як акторка змінювалася з роками
Аманда Байнс. Фото Getty Images
Аманда Байнс змінилася до невпізнаваності
Аманда Байнс. Фото Getty Images
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Зазначимо, раніше ми повідомляли, що зірка "Ейфорії" помітно схудла і показала нову себе. Шанувальники вважають, що акторка схудла завдяки популярному серед знаменитостей препарату.