Матимете зірковий вигляд: як повторити ефектну зачіску Тіни Кароль (ВІДЕО)

Зіркова краса
Хіцька Наталія

Хіцька Наталія

Редакторка стрічки новин

Зачіска Тіни Кароль - як таку зробити
Тіна Кароль. Фото: instagram.com/tina_karol

Ця зачіска - ідеальне рішення для відвідування театру або для побачення з коханим

Раніше ми писали, як повторити культову укладку Сабріни Карпентер. Тепер пропонуємо дізнатися, як вкладає своє волосся українська красуня Тіна Кароль. Впевнені, ви теж в захваті від його вигляду!

39-річна українська співачка Тіна Кароль завжди з’являється на сцені з ідеальною укладкою. Вона зачаровує та надихає спробувати зробити і собі таку.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

І тепер це стало можливим завдяки новому відео, яке зірка опублікувала у своєму мікроблозі. На ньому стиліст Михайло Прус детально розповів, як зробити зачіску, як у Тіни.

Як повторити укладку Тіни Кароль: покрокова інструкція

  1. Зробіть проділ по центру, відокремте “трикутник” від найвищої точки та закрутіть його у “гульку”,

  2. Зачешіть наверх одну зону та зберіть у хвостик маленькою силіконовою резинкою. За допомогою гребінця зі щетиною та лаку з сильною фіксацією приберіть “пушок”. Для кращої фіксації також можна скористатися феном.

  3. Розпустіть “гульку” та вирівняйте проділ. Нанесіть ущільнюючий спрей та за допомогою гребінця зі щетиною просушіть волосся.

  4. Потім кожну зі сторін “трикутника” зачешіть назад та зафіксуйте невидимкою під хвостиком. Повторіть те саме, але вже з іншого боку. Щодо хвостика, то його потрібно підчесати в прикореневій зоні, таким чином надавши йому об’єму. Розкладіть гарно волосся, щоб приховати невидимки.

  5. Кінчики волосся трішки підкрутіть плойкою та за необхідності скористайтесь лаком для фіксації.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше Барбара Палвін показала модну зачіску для школи чи університету. Пропонуємо поглянути на неї - у цьому матеріалі.