"Філери руйнують харизму": Ольга Сумська відповіла, чи вдається до послуг пластичного хірурга

Зіркова краса
616
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Ольга Сумська висловила своє здивування стосовно того, які чутки довкола неї розпускаються
Фото: Ольга Сумська / Facebook

Акторка також відкрила секрет успіху своєї привабливої зовнішності

Легендарна українська акторка театру та кіно Ольга Сумська, яка потішила фоловерів світлиною з молодшою донькою від Віталія Борисюка, відповіла чи користувалася послугами пластичного хірурга. Подробиці - в нашому матеріалі.

Про це Ольга розповіла в інтерв'ю Сніданку з 1+1. Загалом, довкола Сумської постійно породжувалися плітки, що її приваблива зовнішність - це заслуга руки відповідного фахівця.

Related video
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Проте, Ольга розвіяла такі тези та заявила що це неправда і вона намагається не чіпати свого обличчя. Загалом артистка зізналася, що вже два роки цього не робила. Її секрет успіху - регулярний догляд за шкірою.

Я таке читаю, що на голову не налазить просто: що я зробила вже кілька разів блефаропластику. Я намагаюся сьогодні не чіпати свого обличчя. Філери руйнують харизму. Вже два роки, мені здається, я не торкалася свого обличчя. Мої очі такі, які вони є, мої повіки також,
- поділилася 58-річна вітчизняна кінозірка.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Ольга Сумська показала як виглядає зараз Остап Ступка, якого визнали винним у скоєнні ДТП. Як бачимо, актор посміхався та позував у вишиванці.