Не могла встати з ліжка: блогерка з найбільшими вилицями згадала про найболючішу пластику (ВІДЕО)

Зіркова краса
Хіцька Наталія

Хіцька Наталія

Редакторка стрічки новин

Настя Покрищук розповіла про свої пластичні операції
Анастасія Покрищук. Фото: instagram.com/justqueen88

Блогерка пояснює такий сильний біль тим, що “м’яз ще не розуміє, що там може бути щось”

Раніше ми показували, який вигляд мала Анастасія Покрищук до "тюнінгу". Тепер же розповімо, яка з пластичних операцій далася блогерці найважче. Читайте про це - далі у цій статті на Хочу!

Анастасія Покрищук зробила чимало пластичних операцій, щоб бути задоволеною своїм зовнішнім виглядом. І сьогодні її легко впізнати серед інших дівчат завдяки величезним вилицям.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Та під час інтерв’ю Славі Дьоміну блогерка зізналася, яка пластична операція стала для неї найболючішою. Через це вона навіть не могла піднятися з ліжка без сторонньої допомоги.

Цей негативний досвід пов’язаний з першою маммопластикою Насті. До речі, всього вона корегувала форму та розмір грудей чотири рази, щоб досягти бажаного результату.

Також блогерка додала, що всі інші операції на грудях вона перенесла нормально.

Це було дуже боляче. Я не могла з ліжка встати сама. Тобі здається, що щось там порветься всередині. Хоча цього не станеться, але просто було дуже боляче,
- пригадала Покрищук.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Але не обов’язково лягати під ніж хірурга, щоб у вас з’явилися вилиці. Їх можна і намалювати. Як це робить beauty-блогерка за допомогою двох пальців - дивіться у цьому матеріалі.