Демі Мур розповіла, як повертала собі форму після народження середньої доньки

Зіркова краса
Хіцька Наталія

Хіцька Наталія

Редакторка стрічки новин

Демі Мур розповіла про схуднення після других пологів
Демі Мур. Фото: instagram.com/demimoore

Акторка є мамою трьох дітей

Демі Мур, яка раніше знялася для Interview Magazine, поділилась секретом свого схуднення після других пологів. Як зірці вдалося повернутися в форму - дізнавайтесь далі у статті.

61-річна американська акторка Демі Мур народила Брюсу Віллісу трьох доньок. Водночас вона не полишала знімання в кіно. Про це пише Daily Mail.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

У розмові на CBS Sundays акторка зізналася, як їй вдалося схуднути після народження середньої дочки Скаут у 1991 році. Так, тоді Мур знімалася у стрічці “Непристойна пропозиція” і щодня проїжджала на велосипеді 30 миль (близько 48 км) у кожну сторону до знімань.

Демі докладала величезні зусилля, прагнучи відновити форму після вагітності. Вона додала, що “так сильно тиснула на себе” і що у неї “був досвід, коли їй казали схуднути”.

На момент знімань маленькій донечці зірки було всього 5-6 місяців.

Я годувала Скаут всю ніч, вставала в темряві з кросівками, з налобним ліхтарем, їхала на велосипеді аж до Paramount, куди завгодно, навіть на локацію, де ми знімали. Потім зйомка повного дня, який зазвичай становить 12 годин. А потім все починалося заново,
- згадала зірка.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали, що Демі Мур вразила шанувальників ефектними образами в чоловічих костюмах. Показуємо ці світлини - у цьому матеріалі.