"Його зуби згнили до кісток, а з рота смерділо": Джонні Депп нарешті наважився на зміни у зовнішності

Зіркова краса
986
Хіцька Наталія

Хіцька Наталія

Редакторка стрічки новин

Джонні Депп вразив новими зубами - свіжі фото актора
Джонні Депп. Фото: Getty Images

Актор планує відновити кар’єру

Минулого року Джонні Депп налякав фанатів гнилими зубами на червоній доріжці Каннського кінофестивалю. Та нещодавно зірку “Піратів Карибського моря” помітили вже з новою красивою усмішкою. І, як виявилося, на одних зубах актор не планує зупинятися.

61-річний американський актор Джонні Депп планує змінити зовнішність. Це один з кроків на шляху до відновлення його кар’єри, пише InTouch.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Інсайдер видання розповів, що актор замислився про перетворення своєї зовнішності. Можливо, Депп вдасться до пластичної операції.

Джерело стверджує, що актор “став дуже добре усвідомлювати, як деякі частини його тіла розвалюються”, а тому він “складає план зі здоров’я”. Зокрема, Джонні Депп “хоче наростити м'язи і, можливо, зробити підтяжки”.

Інсайдер додав, що знаменитість “нарешті збирається зробити щось зі своїм черевцем, не кажучи вже про те, щоб інвестувати в деякі ритуали краси, щоб поліпшити шкіру, волосся та загальний зовнішній вигляд”.

Джонні Депп вразив новими зубами - свіжі фото актора
Джонні Депп. Фото: Getty Images

Але, звісно, найобговорюванішими стали зуби актора. Ще нещодавно він шокував публіку гнилими зубами, як у його персонажа Джека Горобця. Тепер же вони мають кардинально інший, здоровіший вигляд.

У нього не було вибору, його зуби згнили до кісток, а з рота смерділо, тож або вініри, або серйозні проблеми зі здоров’ям, як-от інфекція і, можливо, навіть хвороба серця,
- додав інсайдер.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали, що Джонні Деппа заскочили на побаченні з копією Ембер Герд. Виявилося, що це росіянка! Ділимося подробицями - у цьому матеріалі.