Вагітна Нара шокувала новим образом: дівчина Венсана Касселя ризикнула з кардинальною стрижкою (ФОТО)

Зіркова краса
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Венсан Кассель та Нара Баптіста
Венсан Кассель та Нара Баптіста. Фото: instagram.com/narahbaptista

Інстаграм вибухнув: фоловери не можуть повірити в кардинальні зміни іміджу вагітної Нари Баптісти

Дівчина відомого актора Венсана Касселя, модель Нара Баптіста, вирішила кардинально змінити свою зовнішність. 27-річна красуня, яка зараз очікує на народження дитини, шокувала своїх підписників в Instagram новою зачіскою.

Якщо раніше Нара Баптіста захоплювала розкішним довгим волоссям, то тепер зробила сміливий вибір — відмовилася від накладних пасм і обрала екстракоротку стильну стрижку. Така зміна іміджу лише підкреслила витончені риси її обличчя, що ще більше вразило шанувальників.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

У своїх соцмережах Нара поділилася думками про свій стан під час вагітності та розповіла, як зміна зовнішності допомогла їй впоратися з новими викликами. Такий несподіваний крок від Нари Баптісти викликав хвилю обговорень у мережі. Її фоловери не приховують свого захоплення та підтримки, зазначаючи, що новий образ моделі виглядає стильно та сучасно. Сама ж Нара зізналася, що почувається набагато впевненіше після цієї зміни.

Друзі, так важко під час вагітності бути готовою до змін, чи не так? І навіть коли здавалося ти готова до чогось, все одно хочеться повернутися у ліжко й лежати з болями у попереку та втомою. Але давайте хоч сьогодні зробимо це. Оновлення і кардинальна зміна стрижки,
— звернулася Нара Баптіста до прихильників.
Молода дівчина Венсана Касселя кардинально змінила імідж
Нара Баптіста. Фото: instagram.com/narahbaptista
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно Кендалл Дженнер похизувалась новим кольором волосся на модному заході. Прихильники суперзірки просто в захваті й називають це новим трендом!