Тіна Кароль розповіла, що допомагає їй залишатися в формі (ФОТО)

Зіркова краса
Хіцька Наталія

Хіцька Наталія

Редакторка стрічки новин

Як тренується та харчується Тіна Кароль
Тіна Кароль. Фото: instagram.com/tina_karol

Артистка зізналась, що обожнює крафтовий хліб

Тіна Кароль, з якою нещодавно стався сценічний конфуз, приділяє багато часу та уваги своїм тренуванням та харчуванню. Як відома красуня тримає себе у формі - дізнавайтесь далі у цій статті.

39-річна українська співачка Тіна Кароль поспілкувалася з підписниками свого мікроблогу. Зокрема їх цікавило, як вона взяла себе в руки та так підтягнула тіло і скинула вагу.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

За словами зірки, вона тренується кожного дня, а іноді навіть двічі на день: йога щодня та стрибки на скакалці тричі на тиждень. Якщо також хочете спробувати останню, то Тіна рекомендує почати з хвилини. Так, вона теж починала з малого, а зараз може стрибати на скакалці 40 хвилин.

Крім цього Кароль щотижня здає різні нормативи - біг, відтискання, прес. Також через день вона стоїть у планці 10-16 хв.

Правила харчування Тіни Кароль

Щодо харчування, то зірка радить контролювати рівень цукру в крові. Так, є продукти, які здатні його підвищувати.

Наприклад, ми зараз говоримо не за глікемічний індекс, а за інсуліновий. Якщо ви їсте гречку, вона по індексу вища, ніж ви б їли, наприклад, хліб. Тобто паста, хліб і все таке мучне, без додавання цукру, я маю на увазі, бездріжджове, ви можете їсти в обід. А від рису ви поправитеся швидше, ніж від хліба,
- додала Тіна.
Як тренується та харчується Тіна Кароль
Правила харчування Тіни Кароль. Фото: instagram.com/tina_karol
Як тренується та харчується Тіна Кароль
Правила харчування Тіни Кароль. Фото: instagram.com/tina_karol
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали, чи справді Тіна Кароль зустрічається з бізнесменом, який молодший за неї на 9 років. Що каже з цього приводу співачка - дізнавайтесь у цьому матеріалі.