"Це працює": Любава Грешнова розповіла, як схудла на 40 кілограмів

Зіркова краса
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Після пологів Любава Грешнова важила 95 кілограмів
Фото: instagram.com/lubavagreshnova

Грешнова розповіла про свій метод схуднення

Популярна українська акторка Любава Грешнова, яка розповіла про те, як тікала з росії, розповіла про те, як змінювалася її вага. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, Грешнова заявила про кардинальні зміни у стані своєї фігури. Як говорить артистка, за сім місяців після пологів їй вдалося скинути 40 кг.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Любава каже, що досить довгий період часу в своєму житті вона шукала підхід до схуднення. Артистка також додала, що після пологів важила 95 кг.

Після пологів я важила 95 кг, і в мене майже не було шансів їх скинути. Але тут стала доречною моя системність та дисципліна – я просто пробувала знову й знову. Я мучилася, плакала, здавалася, перепробувала всі види тренувань та дієт, але нічого не працювало. Потім винайшла формулу, знайшла свого тренера і за 7 місяців важила 55 кілограмів,
- розповіла Грешнова в інтерв’ю Viva.

Після виснаження свого організму Грешнова почала дбати про себе. Вона звернулася до спеціалістів, які розробили їй схему здорового харчування.

Ідеальним рецептом виявилось все найпростіше – здорове системне харчування з максимально простих і недорогих продуктів (каші, риба, яйця, багато зелені й салатів), ну і, звісно, тренування. Обов'язковий здоровий сніданок – каша або білок, вдень – салат, каша, білок, на вечерю – салат та білок. Це найпростіша схема, за якою харчуються всі спортсмени, з легкими перекусами і без голодувань. Перед сном, якщо я була голодна, завжди їла огірки, відварені яйця або омлет та салат. У період найефективнішого схуднення я постійно возила з собою судочки, їх було так багато, що люди казали: "Як ти худнеш, якщо весь час їси?". Але це працює. Голодування та суворі дієти дають лише тимчасовий ефект і розлад харчової поведінки. Системне харчування й здоровий спосіб життя для мене – екологічне та ефективне рішення,
- пояснила знаменитість.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Оксана Білозір зізналась, як їй вдалося схуднути. Артистка скинула 15 кг.