Катерині Тишкевич ледь не ампутували руку: акторка вперше розповіла про диво, яке сотворили одеські медики

Новини шоубізнесу
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Катерині Тишкевич могли ампутувати руку - деталі історії порятунку актриси
Катерина Тишкевич. Фото: instagram.com/kateryna__tyshkevych/

Спогадами про той страшний період ділиться і сама акторка, і її мама...

Відома українська акторка Катерина Тишкевич, яка нещодавно відсвяткувала 30-річчя, бореться з тяжкою хворобою. На початку цього року стан дівчини був настільки поганим, що вона навіть задумувалася про евтаназію… 😭 Тепер же зірка українського кіно готова розповісти як ледь не втратила руку.

Уже цього понеділка, 21 жовтня, о 16:00 на телеканалі “1+1 Україна” відбудеться прем'єра документального детективу "Анатомія дива", що розкриє сучасну українську медицину через надихаючі історії зцілень і досягнення лікарів, які творять справжні дива. Однією з героїнь проєкту стане відома українська акторка Катерина Тишкевич, яка ділитиметься з глядачами власною історією боротьби за життя. Про це повідомляє пресслужба телеканалу.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Катерина страждала від постійного головного болю, причину якого лікарі тривалий час не могли встановити. Вона була змушена приймати токсичні препарати для полегшення болю. У грудні 2023 року акторка опинилася в реанімації з діагнозом сепсис. Лікарі більш як тиждень боролися за її життя.

Інфекція, яка вразила Катерину, виявилася надзвичайно агресивною, поширювалася швидко, що призвело до відмови органів. Її ввели у медикаментозний сон, а лікарі підготувалися до термінової операції. Через те що рука набрякла через невідому інфекцію, родина підписала згоду на можливу ампутацію.

Лікар пояснив, що якщо щось знайдуть, то видалятимуть все до здорових тканин. Якщо потрібно буде ампутувати до плеча – так і зроблять. Я це розуміла і підписала, бо інших шансів у нас просто не було,
– поділилася деталями мама акторки Наталія.

Чоловік і мама Катерини сподівалися на краще, а лікарі взялися за складну операцію. Весь цей час мама акторки знаходилась в кафе біля лікарні й чекала дзвінок лікарів.  Незабаром лікар зателефонував і повідомив, що руку вдалося врятувати, і набряк поступово спадатиме.

Після операції акторка пішла на поправку. Коли Катерина Тишкевич прийшла до тями, то побачила, що рідні поруч із нею 🥹

Пам'ятаю, як відкрила очі й одразу побачила Валіка, мого чоловіка, який сидів на стільці. Він одразу взяв мене за руку і почав говорити: «Ти впораєшся, я знаю, що тобі страшно і ти розгублена, але все буде добре, я тут». Я відчула по поглядах лікарів і батьків, що вони пережили суцільний жах,
- пригадала акторка.

Цей непростий досвід став для акторки новим життєвим і професійним етапом. Катерина зізналась, що тепер має потужний медичний кейс, який використовуватиме в акторській кар’єрі. Її історія — це приклад абсолютної довіри між пацієнтом і медиками, яка допомогла врятувати життя.

Що стало причиною сепсису, на який ризик пішли українські лікарі, щоб врятувати життя акторки – про це ви дізнаєтесь у нових випусках “Анатомії дива” вже 21 жовтня о 16:00 на телеканалі 1+1 Україна!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше про свою фінансову скруту і те, як проходить його лікування від тяжкої хвороби розповідав Олексій Залевський. Іменитий дизайнер, нагадаємо, страждає некрозом кісток, через що не може ані довго стояти, ані нормально ходити. Більш того, бувають навіть дні, коли Залевському важко вставати з ліжка…