"Я в шоці від цього сезону": Мережа не в захваті від переможця "Голосу країни 13"

Голос країни 13
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

29 жовтня відгримів останній епізод національного вокального талант-шоу "Голос країни 13", в якому перемогу здобув 25-річний ветеран війни, музикант Михайло Панчишин. Українці не можуть перестати обговорювати результати та загалом весь сезон "Голосу країни".

Зауважимо, що до суперфіналу разом з Михайлом дійшов ще один військовий - Юрій Городецький. Відтак, більшість українців в коментарях говорять, що на перемогу більше заслуговував Городецький ніж Панчишин.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

До того, що на останньому етапі зійшлися двоє військових, у користувачів немає ніяких питань Вони вважають це рішення абсолютно правильним і безмежно дякують як Юрію, так і Михайлу, але деякі юзери, вважають за потрібне писати, що Панчишин навіть не потрапляє в ноти.

"Я в шоці від цього сезону": Мережа не в захваті від переможця "Голосу країни 13" - фото №1

Є ще інша думка, яка базується на тому, що перемогу потрібно було віддати сімнадцятирічній Христині Стариковій. Загалом, в чому солідарні користувачі, то це те, що на їхню думку "Голос країни" з кожним сезоном слабшає і яскравих учасників все менше і менше.

"Я в шоці від цього сезону": Мережа не в захваті від переможця "Голосу країни 13" - фото №2
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як тріумфатор "Голосу країни 13" Михайло Панчишин та Артем Пивоваров розповіли про долю кубка переможця шоу. 25-річний переможець повідомив, що його виграш піде на благодійні ініціативи.