"МастерШеф" 14 сезон: коли та де дивитись 3 випуск від 07.09.2024

Мастер Шеф
1 598
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

МастерШеф 14 сезон, фото
14 сезон "МастерШеф" в розпалі. Фото: instagram.com/masterchefstb

В новому випуску кулінари зберуть 100 тисяч гривень на дрони

Вже завтра, 7 вересня, глядачі зможуть насолодитись новим випуском улюбленого кулінарного шоу. Нагадаємо, що в минулому епізоді визначилось 20 найкращих кулінарів, які далі боротимуться за місце на проєкті. Але що чекає на нас цього разу та коли дивитись 3 випуск 14 сезону "МастерШеф"? Дізнайтесь в нашому матеріалі на Хочу!

На СТБ продовжується 14 сезон кулінарного шоу "МастерШеф", яке вже роками обожнюють дивитись тисячі українців. Цього разу глядачі зможуть побачити довгоочікуваний конкурс, який пройшов просто неба — на Андріївському узвозі. Це випробування вже під час зйомок стало легендарним й облетіло всі соцмережі, викликавши неймовірні очікування!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

В центрі столиці учасники готуватимуть для киян та збиратимуть гроші для наших військових. Володимир Ярославський наголошує, що це не просто конкурс, а дуже важлива місія:

Найважливіша місія за всі сезони "МастерШефу" — зібрати кошти на FPV-дрони.

Яка з команд лише за чотири години створить геніальне — стріт-фуд меню на сотні порцій, що збере тисячі людей на Андріївському узвозі й майже 100 тисяч гривень на дрони? Дізнаємось зовсім скоро.

Дивіться 3 випуск 14 сезону "МастерШеф" 7 вересня о 19:00 на каналі СТБ. Дізнайтесь, чим здивують кулінари нас цього разу!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

До речі, раніше ми розповідали, на що витратила призові гроші переможниця 12 сезону "МастерШеф". На жаль, на власний ресторан Валерії Матрохіній не вистачило.