Кулінарна битва на межі в 14 сезоні "МастерШеф": коли та де дивитись 4 випуск від 14.09.2024

Мастер Шеф
1 518
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

МастерШеф 14 сезон, фото
Четвертий епізод "МастерШеф-14" та що про нього відомо. Фото: пресслужба

Цього випуску на учасників чекає боротьба за робоче місце і лідерство

Вихідні на носі, а отже нас чекає новий епізод 14-го сезону кулінарного шоу "МастерШеф". Коли та де дивитися 4 випуск? Розповідаємо далі в цьому матеріалі!

Учасники-аматори поступово адаптуються до нових умов і оцінюють своїх конкурентів. Вже починає вимальовуватися, хто з ким хоче працювати в команді, а також проявляються перші лідери.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video
Вам доведеться виборювати не лише білий фартух, а і робоче місце. Адже всі поверхні будуть зайняті. На кухні працюватимуть ревізори. Це випробування справедливо можна назвати без права на помилку. Хтось готує, а хтось — шукає кулінарні помилки, ціна яких, — робоче місце,
— такими словами судді підготують учасників до чергового конкурсу.

Також учасники розіб’ються на п’ять команд, а капітани разом із суддями оцінюватимуть страви конкурентів. Вже на початку змагання аматори виявлять свої справжні наміри — усувати слабших і формувати коаліції.

Дивіться 4 випуск 14 сезону "МастерШеф" 14 вересня о 19:00 на каналі СТБ. Дізнайтесь, чим здивують кулінари нас цього разу!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Тим часом стало відомо, коли вийде 13 сезон шоу "Холостяк". Дату прем'єри романтичного проєкту розсекретив сам ведучий Григорій Решетнік.